Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Avainkaappi 96 avaimelle SC49/14.5 harmaa avainkaapin hinta 395€

Avainkaappi 96 avaimelle Seifuva SC49 14.5 harmaa on järeä kaappi ammattilaisille. Avainkaappi soveltuu käyttöön, jossa hallinnoidaan monen eri kiinteistön avaimia. Avainkaappiin voi valita avainlukon, tai koodilukon.

Avainkaappi 96 avaimelle koodilukolla, tai avainlukolla. Murtoturvallinen lukko ja teräsrakenne, väri harmaa.

SEIFUVA AVAINKAAPISSA SC49/14.5 ON MURTOTURVALLINEN RAKENNE

Seifuva SC49/14.5 avainkaapissa on sama vahva rakenne kuin S1 murtoturvaluokitellussa SC160-2928 kaapissa. Jykevä turvallinen runko ja ovi on valmistettu 4 mm paksusta teräksestä, avainkaapin paino on 40 kiloa. Seifuva avainkaapin Ø 18 mm teräksiset ovensalvat lukitsevat oven kolmeen suuntaan, neljäs suunta lukitaan koko oven korkuisella terässalvalla. Kun ovi suljetaan, salpa painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Lisäksi seinään pulttausmahdollisuus takaa sen, ettei avaimet lähde luvatta liikenteeseen.

Avainkaappi SC49/14.5 96 avaimelle koodilukko

Avainkaappi 96 avaimelle SC49/14.5 koodilukko Kätevä M-lock koodilukko on valittavissa tähän Seifuva avainkaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää avainkaapin murtoturvavaatimukset, joten se on turvallinen valinta. Koodilukon tunnuksen voi vaihtaa esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock avainkaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. Avainkaapin koodilukko toimii 9 voltin paristolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana.


Seifuva kassakaappi tehtaan avainkaappien RAL värimallit

Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Seifuva Avainkaappi SC49/14.5 96 avaimelle mitat

  • Ulkokorkeus: 49.0 cm
  • Ulkoleveys: 36.0 cm
  • Ulkosyvyys: 20.0 cm
  • Tilavuus: 35 litraa
  • Paino: 40 Kg
  • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
  • Takuu: 10 vuotta
Avainkaappi SC49. Avainkaappi 96 avaimelle SC49/14.5 toimitetaan tehtaalta tilaajan valitsemilla varusteilla suoraan toimitusosoitteeseen noin kuukauden toimitusajalla.
Hinta: 395 alv 0%
Tuotenumero: AS96
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+30€)
(+30€)


(+34€)
(+155€)

10 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle avainkaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi avainkaappi

Lataa avainkaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä