Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi Seifuva Yrityksille Euro Kassakaappi Edulliseen Hintaan

Murtoturvaluokitellut pienet ja isot kassakaapit kassakaappi-netti verkkokaupasta kotiin ja toimistoon Kassakaappinetti tarjoaa !
Aito Seifuva kassakaappi on Euro sertifioitu murtoturvakaappi vaativaan käyttöön. Tutustu laadukkaisiin Euro-0 ja Euro-I kassakaappeihin verkkokaupassa. Kassakaappinettiin on valittu hinta - laatu suhteeltaan parhaat turvakaapit toimistoon ja kotiin. Palvelemme toimittamalla kassakaapit tehtaalta toimitusosoitteeseen lyhyellä toimitusajalla ja edulliseen hintaan. Kysy myös muita kokoja ja malleja!

kassakaapit murtoluokitus EURO-0Kassakaappi.netti tarjoaa edulliseen hintaan esim.

Kassakaappi S2 Phoenix Fortress 24 litraa turvakaapin hinta 352€

Pieni kassakaappi kotiin tai toimistoon Phoenix Fortress 24 litraa valkoinen VDS turvalukolla. Teräksisen S2 murtoturvaluokitellun kassakaapin paino on vain 25 kiloa, joten se on kiinnitettävä alustaan.

Pieni kassakaappi Phoenix S2 järeillä turvasalvoilla

Phoenix kassakaappi kotiin tai toimistoon 24 litraa on suosittu kaappi pieneen turvasäilytykseen. Kassakaapissa on jykevä rakenne ja se toimitetaan VDS 1 murtoturvaluokitellulla avainlukolla.

Kassakaappi kotiin tai toimistoon Phoenix Fortress S2 turvakaappi yhdellä hyllyllä

Pieni kassakaappi kotiin Phoenix luotettava S2 turvakaappi sisältä. Phoenix S2 pieni kassakaappi kotiin tai toimistoon on varustettu yhdellä säädettävällä hyllyllä. Se suojaa monenlaisia tarvikkeita, rahaa, arvoesineitä ja asiakirjoja joutumasta vääriin käsiin. Fortress on suosittu edullisen hintansa ja murtoturvallisuutensa ansiosta.

Pieni kassakaappi Phoenix luotettava S2 turvakaappi saranat

Pieni kassakaappi kotiin Phoenix luotettava S2 turvakaappi saranat Phoenix kassakaappi on hyvä pieni kassakaappi kotiin Pieni kassakaappi Phoenixissa on jykevät saranat, jotka suojaavat tehokkaasti murtoyrityksiltä. Ovessa on melko tiukka sovitus, joten oven ja rungon väliin on vaikeaa saada työkaluja. Fortress S2 kassakaappi on murtoturvaluokiteltu En 14450 luokituksen mukaan. Toimituksessa on mukana kaksi avainta.

Fortress S2 kassakaappi 24 litraa mitat

  • Ulkokorkeus: 35.0 cm
  • Ulkoleveys: 45.0 cm
  • Ulkosyvyys: 35.0 cm
  • Sisäkorkeus: 27.0 cm
  • Sisäleveys: 36.5 cm
  • Sisäsyvyys: 24.0 cm
  • Tilavuus: 24 litraa
  • Paino: 25 Kg
  • Takuu: Kassakaapin takuu 2 vuotta
  • Lisätiedot: Kassakaappi S2 väri RAL9003 valkoinen
Kassakaappi kotiin. Pieni kassakaappi kotiin tai toimistoon Phoenix S2 toimitetaan perille noin kolmen viikon toimitusajalla.
Hinta: 352 alv 0%
Verollinen hinta: 436,48€ alv 24%
Tuotenumero: KS225
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

47 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite
Kassakaappinetti toimittaa! Kassakaappi vaativaan käyttöön Seifuvalta, Euro 0 - I murtoturvaluokitellut kassakaapit on nyt varusteltavissa tilaajan toivomin varustein. Voit valita myös värin tässä edistyksellisessä turvakaappien verkkokaupassa.

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä