Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi Seifuva Yrityksille Euro Kassakaappi Edulliseen Hintaan

Murtoturvaluokitellut pienet ja isot kassakaapit kassakaappi-netti verkkokaupasta kotiin ja toimistoon Kassakaappinetti tarjoaa !
Aito Seifuva kassakaappi on Euro sertifioitu murtoturvakaappi vaativaan käyttöön. Tutustu laadukkaisiin Euro-0 ja Euro-I kassakaappeihin verkkokaupassa. Kassakaappinettiin on valittu hinta - laatu suhteeltaan parhaat turvakaapit toimistoon ja kotiin. Palvelemme toimittamalla kassakaapit tehtaalta toimitusosoitteeseen lyhyellä toimitusajalla ja edulliseen hintaan. Kysy myös muita kokoja ja malleja!

kassakaapit murtoluokitus EURO-0

kassakaapit murtoluokitus EURO-1Kassakaappi.netti tarjoaa edulliseen hintaan esim.

Paloturvallinen kassakaappi Profsafe DefenderPro 19D-0

Paloturvallinen kassakaappi Profsafe DefenderPro 19D-0 on EURO-1 (EN 1143-1) sertifioitu. Paloturvallisessa kassakaapissa on P60 paloturva (NT Fire 017) standardin mukaisesti. Kassakaapissa on erittäin turvallinen lukko SS 3880 (EN 1300). Kassakaapissa on pohjassa reiät kiinnitystä varten. Vaihtoehtoisesti kassakaappiin saa seuraavat lisävarusteet: Sähköinen koodilukko, lisähylly, kannettavan tietokoneen pidike, lukittava lokero 2 eri koossa, lokeromoduulit, avainliuska 6 koukkua, avainkasetti 168 koukulla ja 2 kokoa talletussisäkkeitä.

Paloturvallinen kassakaappi Profsafe DefenderPro 19D-0 mitat

  • Ulkokorkeus: 58.5 cm
  • Ulkoleveys: 45.5 cm
  • Ulkosyvyys: 50.0 cm
  • Sisäkorkeus: 48.5 cm
  • Sisäleveys: 35.5 cm
  • Sisäsyvyys: 31.0 cm
  • Tilavuus: 53 litraa
  • Paino: 142 Kg
Tuotenumero: KR19D
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote

1 ääni

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite
Kassakaappinetti toimittaa! Kassakaappi vaativaan käyttöön Seifuvalta, Euro 0 - I murtoturvaluokitellut kassakaapit on nyt varusteltavissa tilaajan toivomin varustein. Voit valita myös värin tässä edistyksellisessä turvakaappien verkkokaupassa.

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä