Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi Seifuva Yrityksille Euro Kassakaappi Edulliseen Hintaan

Murtoturvaluokitellut pienet ja isot kassakaapit kassakaappi-netti verkkokaupasta kotiin ja toimistoon Kassakaappinetti tarjoaa !
Aito Seifuva kassakaappi on Euro sertifioitu murtoturvakaappi vaativaan käyttöön. Tutustu laadukkaisiin Euro-0 ja Euro-I kassakaappeihin verkkokaupassa. Kassakaappinettiin on valittu hinta - laatu suhteeltaan parhaat turvakaapit toimistoon ja kotiin. Palvelemme toimittamalla kassakaapit tehtaalta toimitusosoitteeseen lyhyellä toimitusajalla ja edulliseen hintaan. Kysy myös muita kokoja ja malleja!Kassakaappi.netti tarjoaa edulliseen hintaan esim.

Paloturvallinen kassakaappi Profsafe DefenderPro 19D-0

Paloturvallinen kassakaappi Profsafe DefenderPro 19D-0 on EN 1143-1 sertifioitu. Paloturvallisessa kassakaapissa on P60 paloturva (NT Fire 017) standardin mukaisesti. Kassakaapissa on erittäin turvallinen lukko SS 3880 (EN 1300). Kassakaapissa on pohjassa reiät kiinnitystä varten. Vaihtoehtoisesti kassakaappiin saa seuraavat lisävarusteet: Sähköinen koodilukko, lisähylly, kannettavan tietokoneen pidike, lukittava lokero 2 eri koossa, lokeromoduulit, avainliuska 6 koukkua, avainkasetti 168 koukulla ja 2 kokoa talletussisäkkeitä.

Paloturvallinen kassakaappi Profsafe DefenderPro 19D-0 mitat

  • Ulkokorkeus: 58.5 cm
  • Ulkoleveys: 45.5 cm
  • Ulkosyvyys: 50.0 cm
  • Sisäkorkeus: 48.5 cm
  • Sisäleveys: 35.5 cm
  • Sisäsyvyys: 31.0 cm
  • Tilavuus: 53 litraa
  • Paino: 142 Kg
Tuotenumero: KR19D
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote

1 ääni

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite
Kassakaappinetti toimittaa! Kassakaappi vaativaan käyttöön Seifuvalta, Euro 0 - I murtoturvaluokitellut kassakaapit on nyt varusteltavissa tilaajan toivomin varustein. Voit valita myös värin tässä edistyksellisessä turvakaappien verkkokaupassa.

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä