Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi Seifuva Yrityksille Euro Kassakaappi Edulliseen Hintaan

Murtoturvaluokitellut pienet ja isot kassakaapit kassakaappi-netti verkkokaupasta kotiin ja toimistoon Kassakaappinetti tarjoaa !
Aito Seifuva kassakaappi on Euro sertifioitu murtoturvakaappi vaativaan käyttöön. Tutustu laadukkaisiin Euro-0 ja Euro-I kassakaappeihin verkkokaupassa. Kassakaappinettiin on valittu hinta - laatu suhteeltaan parhaat turvakaapit toimistoon ja kotiin. Palvelemme toimittamalla kassakaapit tehtaalta toimitusosoitteeseen lyhyellä toimitusajalla ja edulliseen hintaan. Kysy myös muita kokoja ja malleja!

kassakaapit murtoluokitus EURO-0Kassakaappi.netti tarjoaa edulliseen hintaan esim.

Kassakaappi SB-0-60S harmaa 88 litraa kassakaapin hinta 752€

Kassakaappi SB-0-60S on kätevä 88 litran kassakaappi toimistoon. Vakiovarusteina ovat säädettävä välihylly ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Kassakaapissa on hyvä Euro-0 murtoturvaluokitus ja nyt myös edullinen hinta. Takuu 10 vuotta.

Seifuva kassakaappi 60S on monipuolinen kassakaappi toimistokäyttöön

Kassakaappi Seifuva SB 60S on valmistettu järeästä monikerroksisesta teräksestä ja se antaa hyvän suojan monenlaisessa käytössä. Euro-0 kassakaapissa voi säilyttää asiakirjoja, rahaa, arvoesineitä, koruja, avaimia, laitteita, jne. Kassakaappien suorat toimitukset tehtaalta tapahtuvat kerran kuukaudessa. Jokainen kaappi toimitetaan tilaajan haluamin tarvikkein ja värein tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen.

Kätevä Kassakaappi 60S koodilukko eli näppäinlukko

Kassakaappi SB-0-60S kassakaapin koodilukko digitaalinen 60S on hyvä kassakaappi kotiin M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva kassakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää kassakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock kassakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock kassakaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

Euro kassakaappi SB-0-60S avainlukko ja kahva

Kassakaappi SB-0-60S avainlukko S60 kassakaappi on hyvä kassakaappi kotitoimistoon Seifuva 60S kassakaappi toimitetaan vakiona Witkopp avainlukolla, joka on Vds class 1 murtoturvaluokiteltu. Tämä kassakaappilukko on yksi luotettavimmista niin murtoturvallisuudessa, kuin toimivuudessakin. Järeä kolmihaarainen teräksinen kahva on toimiva ja kestävä.

Seifuva kassakaapissa järeät saranat ja upotettu ovi

Kassakaappi SB-0-60S sarana S60 kassakaappi on EURO 0 murtoturvaluokiteltu Jokaisessa Seifuva kassakaapissa on satsattu turvallisuuteen. Jykevät saranat ovat erikoismetallia ja ovi upotettu rungon sisään. Ovi sovitetaan rungon väliin mahdollisimman tiukasti, niin varmistetaan paras murtoturvasuoja. Kassakaapin paksut seinät ovat myös erikoisrakenteisia, esim. poratessa metalliporan terät polttavia. Jne. Turvallisuussyistä emme kerro tärkeimpiä yksityiskohtia julkisesti.

Kassakaappi 60S oven teräksiset turvasalvat ja sertifikaatti

Kassakaappi SB-0-60S terässalpa 60S kassakaappi on hyvä kassakaappi koodilukolla eli numerolukolla Tämä Seifuva 60S kassakaappi on sertifioitu Euro-0 murtoturvaluokkaan EN 1143-1 luokituksella. Runko on paksua ja monikerroksisista terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat sekä asiakirjat turvassa. Aidon ja turvallisen kassakaapin erottaa halpis "kassakaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva kassakaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.


Seifuva kassakaappi tehtaan Euro 0 kassakaappien RAL värimallit

SB 0 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Seifuva SB-0-60S Kassakaapin mitat

  • Ulkokorkeus: 60.0 cm
  • Ulkoleveys: 54.0 cm
  • Ulkosyvyys: 45.0 cm
  • Sisäkorkeus: 55.0 cm
  • Sisäleveys: 50.0 cm
  • Sisäsyvyys: 37.0 cm
  • Tilavuus: 88 litraa
  • Paino: 95 Kg
  • Takuu: 10 vuotta
Kassakaappi Seifuva. Kassakaappi Seifuva 60S toimitetaan tehtaalta suoraan tilaajalle noin kuukauden toimitusajalla.
Hinta: 752 alv 0%
Verollinen hinta: 932,48€ alv 24%
Tuotenumero: K060S
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)


(+34€)
(+155€)


(+37€)

17 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite
Kassakaappinetti toimittaa! Kassakaappi vaativaan käyttöön Seifuvalta, Euro 0 - I murtoturvaluokitellut kassakaapit on nyt varusteltavissa tilaajan toivomin varustein. Voit valita myös värin tässä edistyksellisessä turvakaappien verkkokaupassa.

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä