Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Turvakaappi S1 Koodilukolla Tai Avainlukolla Turvakaapit Edullisesti

Turvakaapin vaatimukset täyttävät turvakaappi standardi S1 murtoturvaluokitellut hyväksytyt digitaaliset turvakaapit koodilukolla edullisesti kassakaappi-netti verkkokaupasta Kassakaappinetti tarjoaa! Turvakaappi Seifuva SC tai Reskal ovat suosittuja turvakaappeja, niiden rakenne ja koot on suunniteltu vaativaan yrityskäyttöön. Tutustu murtoturvallisiin teräskaappeihin, kokoja löytyy moniin käyttötarpeisiin. Ilmoitamme kassakaappien sisätilan mitat myös litroina, joten eri kokojen vertailu on helppoa.
Seifuva on timantinkova Eurooppalainen kassakaappivalmistaja. Murtoturvalliset kaapit nyt edulliseen hintaan perille toimitettuna.Kassakaappi.netti tarjoaa edulliseen hintaan esim.

Turvakaappi Reskal SE4KL Premium 78 L valkoinen turvakaappi hinta 234€

Turvakaappi Reskal SE4KL Premium valkoinen koodilukolla järkevään hintaan. Kassakaappinetistä edullinen turvakaappi työpaikalle ja kotitoimistoon. Turvakaapin koko on 78 litraa, se on varustettu kahdella säädettävällä hyllyllä. Ruskealla huovalla sisustetussa turvakaapissa takuu 2 vuotta.

Turvakaappi koodilukolla Reskal SE4KL on tilava kassakaappi

Turvakaappi Reskal SE4KL valkoinen on valmistettu teräksestä , se antaa hyvän suojan monenlaisessa käytössä. Turvakaapissa voi säilyttää asiakirjoja, avaimia, tietotekniikkaa, jne.

Turvakaappi koodilukolla Reskal SE4KL 78 litran tilavuus

Turvakaappi koodilukolla Reskal SE4KL lähikuva sisältä. Reskal on iso tilava turvakaappi kotiin Reskal Premium turvakaapin tilavuus on 78 litraa ja toimituksessa on mukana kaksi välihyllyä. Teräskaappi on vuorattu ruskealla huovalla, joten säilytettävä arvo-omaisuus ei naarmuunnu. Turvakaappi kannattaa kiinnittää alustaan, tai seinään mukana tulevilla pulteilla. Toimituksessa on myös varavirtalähde siltä varalta, että paristot loppuvat. Hyvät mitat ja hyvä muuntuvuus.

Turvakaappi Reskal SE4KL oven turvasalvat ja paristot

Turvakaappi Reskal SE4KL Premium oven teräs-salvat. Reskal SE4KL on tilava elektoninen turvakaappi kotiin tai toimistoon Turvakaappi Reskalissa on jämäkät terässalvat, joten ovi kestää murtoyrityksiä. Oven reuna on upotettu rungon sisään, tämä lisää murtoturvallisuutta. Paristokotelo sijaitsee oven sisäpuolella ja AA paristot on helppo vaihtaa muutaman vuoden välein.

Turvakaappi koodilukolla Reskal SE4KL avainlukko ja kahva

Turvakaappi koodilukolla lähikuva Reskal SE4KL koodilukosta avainlukosta ja kääntökahvasta. Reskal turvakaapissa on kätevä yhdistelmälukko joten se on näppärä turvakaappi kotiin Turvakaappi koodilukolla Reskal SE4KL on valkoinen teräskaappi. Siinä on vakiovarusteena koodilukko ja myös avainlukko. Tämä turvakaappi yhdistelmälukolla takaa toimivuuden kaikissa tilanteissa. Toimituksessa on mukana 4 AA paristoa ja kaksi avainta. Kahva on kevytkäyttöinen. Turvakaapin takuu on 2 vuotta.

Turvakaappi Reskal SE4KL ulkoinen virtalähde patterikotelo ja pultit

Turvakaappi Reskal SE4KL Premiumin ulkoinen varavirtalähde ja pultit joilla hoidetaan koodilukollisen turvakaapin kiinnitys lattiaan. Reskalin iso turvakaappi on hyvä digitaalinen turvakaappi toimistoon Reskal turvakaapin mukana toimitetaan seinään, tai lattiaan kiinnityspultit. Näitä suositellaan käytettäväksi, koska kaapin paino on vain 26 kiloa. Toimituksessa on myös varavirtalähde, jos paristot loppuvat.

Reskal SE4KL 78 litraa turvakaapin mitat

  • Ulkokorkeus: 60.7 cm
  • Ulkoleveys: 44.0 cm
  • Ulkosyvyys: 39.0 cm
  • Sisäkorkeus: 60.0 cm
  • Sisäleveys: 35.0 cm
  • Sisäsyvyys: 38.5 cm
  • Tilavuus: 78 litraa
  • Paino: 26 Kg
  • Takuu: 2 vuotta
  • Lisätiedot: Huopavuorattu sisus
Turvakaappi koodilukolla. Kassakaappinetti toimittaa verkkokaupasta tilatun Reskal SE4KL turvakaapin suoraan toimitusosoitteeseen.
Hinta: 234 alv 0%
Verollinen hinta: 290,16€ alv 24%
Tuotenumero: TR78
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

24 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle turvakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi turvakaappi

Lataa turvakaappi PDF esite

Edullinen kassakaappi ja SC turvakaappi on varmatoiminen turvallisuuden tuoja

Turvakaappi Seifuva on S1 sertifioitu PN-EN 14450:2005 luokituksen mukaan. Lukko ylittää 1A vaatimukset EN 1300 luokituksella. Turvakaappien vakioväri on harmaa, mutta muitakin värejä on saatavana. SC turvakaapeissa on runsas varustelu ja hyvä hyllyvälien säätömahdollisuus. Seifuva kassakaappi on monikäyttöinen ja luotettava, varma investointi turvallisempaan tulevaisuuteen.

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä