Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Turvakaappi S1 Koodilukolla Tai Avainlukolla Turvakaapit Edullisesti

Turvakaapin vaatimukset täyttävät turvakaappi standardi S1 murtoturvaluokitellut hyväksytyt digitaaliset turvakaapit koodilukolla edullisesti kassakaappi-netti verkkokaupasta Kassakaappinetti tarjoaa! Turvakaappi Seifuva SC tai Reskal ovat suosittuja turvakaappeja, niiden rakenne ja koot on suunniteltu vaativaan yrityskäyttöön. Tutustu murtoturvallisiin teräskaappeihin, kokoja löytyy moniin käyttötarpeisiin. Ilmoitamme kassakaappien sisätilan mitat myös litroina, joten eri kokojen vertailu on helppoa.
Seifuva on timantinkova Eurooppalainen kassakaappivalmistaja. Murtoturvalliset kaapit nyt edulliseen hintaan perille toimitettuna.Kassakaappi.netti tarjoaa edulliseen hintaan esim.

Turvakaappi SC-S1-180S 660 litraa harmaa turvakaapin hinta 1090€

Turvakaappi Seifuva SC-S1-180S on erittäin tilava kaappi yrityskäyttöön. Turvakaapin tilavuus on 660 litraa ja se toimitetaan neljällä hyllyllä ja 12 ovilokerolla. Seifuva 180S turvakaapissa on S1 murtoturvaluokitus.

TURVAKAAPPI SC-S1-180S LUKKO VAIHTOEHDOT

SC-S1-180S turvakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto turvakaappi kaksoislukituksella, jolloin turvakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin turvakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

SEIFUVA TURVAKAAPISSA SC-S1-180S ON MURTOTURVALLINEN RAKENNE

SC-180S turvakaappiin sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Seifuvan 180S turvakaapissa on se merkittävä etu, että turvakaapin oven saa irrotettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

TURVAKAAPPI SC-S1-180S HARMAA M-LOCK KOODILUKOLLA

M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva turvakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää turvakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock turvakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock turvakaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

SC-S1-180S turvakaappi lukittavalla lokerolla

Turvakaapin lukittava lokero Tilauksen yhteydessä on turvakaappiin mahdollista valita lukittava sisälokero, joka asennetaan turvakaappiin Seifuvan tehtaalla. Lukollinen lokero on kätevä paikka säilyttää yrityksen asiakirjoja ja arvopapereita kun turvakaapilla on useita käyttäjiä.

Kassakaappi tehdas seifuvan S1 vaatimukset täyttävän turvakaapin  RAL värimallit

SC S1 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

S1 murtoturvaluokitellun turvakaapin SC-S1-180S mitat

  • Ulkokorkeus: 180.0 cm
  • Ulkoleveys: 85.0 cm
  • Ulkosyvyys: 45.0 cm
  • Tilavuus: 660 litraa
  • Paino: 301 Kg
  • Luokitus: EN 15540 class S1
  • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
  • Takuu: 10 vuotta
Turvakaappi Seifuva. Toimitetaan tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen noin neljässä viikossa.
Hinta: 1090 alv 0%
Tuotenumero: TS180S
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)
(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)


(+164€)


(+120€)

9 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle turvakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi turvakaappi

Lataa turvakaappi PDF esite

Edullinen kassakaappi ja SC turvakaappi on varmatoiminen turvallisuuden tuoja

Turvakaappi Seifuva on S1 sertifioitu PN-EN 14450:2005 luokituksen mukaan. Lukko ylittää 1A vaatimukset EN 1300 luokituksella. Turvakaappien vakioväri on harmaa, mutta muitakin värejä on saatavana. SC turvakaapeissa on runsas varustelu ja hyvä hyllyvälien säätömahdollisuus. Seifuva kassakaappi on monikäyttöinen ja luotettava, varma investointi turvallisempaan tulevaisuuteen.

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK