Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Paloturvakaappi Phoenix Asiakirjoille Ja Datakaappi Medialle

Phoenix Paloturvakaapit ovat monikäyttöisiä, paloturvakaapeissa on P60 ja D60 paloluokitus, joten ne ovat paloturvakaappeja / datakaappeja ja pultattuna paloturvakaapit ovat paloturvallisia kassakaappeja, ja 4 avainkoukun vuoksi myös vara avainkaappeja

Kassakaappinetti tarjoaa uutta! Esittelemme nyt uuden Phoenix paloturvakaappien yhdistelmämalliston. Phoenix paloturvakaapit suunnitellaan Englannissa ja tehdas on tunnettu 3 in 1 paloturvakaapeistaan. Eli samassa kaapissa on paloturvakaappi, datakaappi ja kassakaappi. Samalla ne toimivat myös avainten turvallisena säilyttimenä, eli avainkaappina. Phoenix valikoimassa on 30, 60 ja 120 minuutin paloturvakaappeja. Murtoturvallisuus on luokiteltu S1 kassakaappiluokituksella. Monikäyttöinen Phoenix paloturvakaappi toimistoon nyt järkevällä hinnalla ja perille toimitettuna.
Kassakaappi.netti tarjoaa edulliseen hintaan esim.

Paloturvakaappi Phoenix fs 1281 k 19 ltr P60 paloturvakaapin hinta 347€

Paloturvakaappi ja datakaappi Phoenix FS 1281 K valkoinen, tilavuus 19 litraa. FS 60P paloturvallinen kassakaappi antaa 60 minuutin palosuojan asiakirjoille sekä datalle. Näppärä Phoenix pieni paloturvakaappi kotiin ja toimistoon.

Pieni tunnin FS paloturvakaappi kotiin tai toimistoon

Paloturvakaappi kotiin tai toimistoon Phoenix FS 1281 K on sertifioitu MTC-DIP 120-60 DMA luokituksella, eli kaappi antaa 60 minuutin palosuojan asiakirjoille, sekä optiselle medialle. Optisiin materiaaleihin kuuluvat mm. muistitikut, CD-levyt ja DVD-levykkeet. Eli tämä monitoiminen paloturvakaappi toimii myös dataturvakaappina eli datakaappina. Phoenix FS paloturvakaappi kotiin tai toimistoon nyt hinta kampanjassa. Tämä laadukas paloturvakaappi on sertifioitu myös NT Fire 017 luokituksen mukaan 60P, joten se on erittäin turvallinen asiakirjojen säilytin.

Paloturvakaappi 60P Phoenix fs 1281 k lokero pientarvikkeille

Phoenix FS1281K paloturvakaapin pientarvikelokero, paloturvakaapissa on 60P ja 60D paloturvaluokitus, joten paloturvakaappi kotiin on myös dataturvakaappi eli datakaappi Kassakaappinetin Phoenix paloturvakaapissa on kätevä lokero pientarvikkeille. FS paloturvakaapissa arvotavarat ovat turvassa epärehellisten silmiltä. Kaapissa on luja rakenne, se on testattu 9,1 metrin pudotustestillä ja Phoenix on läpäissyt pudotuksen ehjänä. Koska kyseessä on pieni paloturvakaappi kotiin tai toimistoon, se on kiinnitettävä alustaan. Kiinnittäminen varmistaa sen, että paloturvakaappi ei lähde asiattomien mukaan. FS1281K on suosittu pieni paloturvallinen arkistokaappi.

Paloturvakaappi kotiin tai toimistoon Phoenix fs 1281 k NT Fire 017 60P avainkoukut

Paloturvakaappi kotiin tai toimistoon Phoenix FS1281K 60P NT Fire 017 arvokilpi ja paloturvakaapin avainkoukut, 60D paloturvaluokitus tekee tästä paloturvakaapista myös dataturvakaapin eli datakaapin FS1281K on paloturvallinen arkistokaappi Paloturvakaappiin voi laittaa turvaan myös avaimet. Ovessa on terässalvat, jotka suojaavat murtoyrityksiltä. Kassakaappinetin paloturvakaappien laatu on Eurooppalaista huippua, Phoenix kestää kirkkaasti vertailun kaikkiin paloturvakaappeihin. Paloturvallisissa kaapeissa on neljä NT Fire 017 turvaluokitusta; paloturvakaappi 30P, 60P, 90P ja 120P, eli numerot kertovat minuutteina, kuinka hyvän suojan tulelta asiakirjoille kaapit antavat. Tämä paloturvakaappi antaa 60 minuutin suojan paperille ja digitaaliselle medialle, FS1281K on paloturvallinen arkistokaappi kotiin ja yrityksiin.

FS1280 Series Fire & Drop Test Certificate [PDF]
FS1280 Series [PDF]

PHOENIX FS1281K P60 PALOTURVAKAAPIN mitat

 • Ulkokorkeus: 36.0 cm
 • Ulkoleveys: 41.2 cm
 • Ulkosyvyys: 36.3 cm
 • Sisäkorkeus: 26.0 cm
 • Sisäleveys: 31.5 cm
 • Sisäsyvyys: 23.4 cm
 • Tilavuus: 19 litraa
 • Paino: 26 Kg
 • Luokitus: MTC-DIP 120-60 DMA P60 D60
 • Lukko: Avainlukko
 • Takuu: Paloturvakaapissa takuu 2 vuotta
 • Lisätiedot: Paloturvakaapin väri RAL9003 valkoinen
Paloturvakaappi kotiin. Phoenix 60P valkoinen paloturvakaappi kotiin ja toimistoon toimitetaan perille pikatoimituksena heti varastosta.
Hinta: 347 alv 0%
Tuotenumero: P1281
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

45 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle paloturvakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi paloturvakaappi

Lataa paloturvakaappi PDF esite

PALOTURVAKAAPPI ON INVESTOINTI MURTOTURVALLISEEN TULEVAISUUTEEN

Jämäkät paloturvakaapit testataan rankassa testissä tulelta varman suojan saamiseksi. Phoenix paloturvakaappi suojaa myös optisen arvo-omaisuutesi hyvin. Kaapeissa on kiinnityspultit alustaan ankkuroimista varten. Kiinnityksellä paloturvakaappia estetään lähtemästä vääriin käsiin. Phoenix tehtaan tuotekehitys on innovatiivista, tarkoin harkitut ja kaappeja parantavat ominaisuudet ovat käytössäsi näissä uusissa paloturvakaappi ja dataturvakaappi malleissa. Uusi 3 in 1 Phoenix turvasäilytysratkaisu on aiempaa parempi ja lisää tärkeiden asiakirjojen sekä median säilytysturvallisuutta entisestään.Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK