Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Asekaappi S1 Koodilukolla Tai Avainlukolla Asekaapit Edullisesti

Asekaapit Kassakaappinetti tarjoaa!
Seifuva asekaappi mallistomme täyttää uuden aselain vaatimukset. Kaikki asekaapit ovat EN14450 sertifioituja S1 murtoturvaluokan täyttäviä asekaappeja. Tutustu laadukkaisiin S1 sertifioituihin asekaappeihin verkkokaupassa. Palvelemme toimittamalla asekaapit tehtaalta toimitusosoitteeseen lyhyellä toimitusajalla ja edulliseen hintaan.Kassakaappi.netti tarjoaa edulliseen hintaan esim.

Asekaappi 3 aseelle Seifuva SG-S1-125 asekaapin hinta 365€

Asekaappi kolmelle aseelle Seifuva SG-S1-125 S1 sertifioitu. Vakiovarusteina ovat yksi ylähylly, kaksi sivuhyllyä ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Sertifioidut asekaapit edullisesti netistä. Hintoihin lisätään alv.

Asekaappi koodilukolla

Seifuva SG 125 asekaappi on valmistettu 4 mm teräksestä. Vakiona asekaapin lukko on avainlukko. M-lock koodilukko on valittavissa tähän S1 Seifuva asekaappiin tilauksen yhteydessä. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa esimerkiksi tunnuksen. M-lock asekaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock asekaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

SEIFUVA ASEKAAPISSA ON LOPPUUN ASTI AJATELTU RAKENNE

Asekaappi SG-S1-125 sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Vaikka kaapin saranat leikattaisiin irti, niin ovea ei pysty aukaisemaan. Koko oven korkuisen terässalvan lisäksi asekaapissa on 6 kpl Ø 18 mm terästappeja, jotka lukitsevat oven kolmeen suuntaan. Seifuvan SG-S1-125 asekaapissa on se merkittävä etu, että asekaapin oven saa irrotettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella. Kassakaappinetistä löytyy monta eri kokoa erittäin turvallisia asekaappeja.

S1 hyväksytty sertifioitu Asekaappi

Ampuma-aseiden säilytykseen hyväksyttyjä ovat EN 14450 ja EN 1143 -standardin mukaiset asekaapit. Tämä SG-S1-125 kolmen aseen asekaappi on sertifioitu S1 murtoturvaluokkaan EN 14450 luokituksella. Runko on paksua terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät aseet sekä patruunat turvassa. Asekaapin pystyy ruuvaamaan lattiaan kiinni neljällä pultilla. Aidon ja turvallisen asekaapin erottaa halpis "asekaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva asekaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.


Kassakaappi tehtaan Seifuvan asekaappien RAL värimallit

EN 15540 S1 Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Seifuva SG-S1-125 asekaapin mitat

  • Ulkokorkeus: 125.0 cm
  • Ulkoleveys: 28.0 cm
  • Ulkosyvyys: 30.0 cm
  • Paino: 70 Kg
  • Luokitus: EN 14450 class S1
  • Lukko: Wittkopp Cawi 2648 tai M-Lock
  • Virtalähde: Paristot AA 4 kpl
  • Takuu: 10 vuotta
  • Lisätiedot: Asekaappi sertifioitu turvakaappi aseille avainlukolla tai koodilukolla 4 mm terästä. Seifuva SG-125 asekaappi sopii parhaiten aseille, joiden pituus on alle 118 cm.
Hinta: 365 alv 0%
Tuotenumero: AK125
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+30€)
(+30€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)

1 ääni

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi tuote

Lataa PDF esite
Kassakaappi netistä löytyy edullinen EN 14450 S1 hyväksytty asekaappi koodilukolla, numerolukolla tai avainlukolla. Valitse laadukas turvakaappi aseille Kassakaappinetistä. Useita eri kokoja, joita voi varustella eri tavoin.

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK