Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi Euro-I SB-1-120SD harmaa 280 litraa hinta 1110€

Kassakaappi SB-1-120SD 280 litraa työpaikalle. Vakiovarusteina ovat säädettävät välihyllyt ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Tilavassa kassakaapissa on hyvä Euro-I murtoturvaluokitus ja nyt myös edullinen hinta. Takuu 10 vuotta.

Kassakaappi SB-1-120SD lukko vaihtoehdot

SB-1-120SD kassakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto kassakaappi kaksoislukituksella, jolloin kassakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin kassakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

Kassakaappi SB-1-120SD avainlukko ja kromikahva

SB-1-120SD Kassakaapin avainlukko Seifuva 120SD Euro-I kassakaappi toimitetaan vakiona Witkopp avainlukolla, joka on Vds class 1 murtoturvaluokiteltu. Tämä kassakaappilukko on yksi luotettavimmista niin murtoturvallisuudessa, kuin toimivuudessakin. Järeä kolmihaarainen teräksinen kahva on toimiva ja kestävä. Seifuvan SB-1-120SD kassakaapissa on se merkittävä etu, että kassakaapin oven saa irrottettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

Seifuva Kassakaappi 120SD koodilukko

SB-1-120SD Kassakaappi koodilukolla M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Euro-I Seifuva kassakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää kassakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock kassakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock kassakaapin koodilukko toimii 9 voltin paristolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

Kassakaappi SB-1-120SD säädettävät teräshyllyt

Kassakaappi SB-1-120SD säädettävät hyllytasot Euro-I SB ryhmän kassakaapeissa on viiden sentin välein säädettävät hyllyt, tämä tehostaa kaapin säilytystilan käyttöä. Hyllynkannakkeet lukitsevat hyllyn paikoilleen, joten se ei tavaroita otettaessa liu'u ulos. Jos hyllytilaa tarvitaan lisää, niin lisähyllyn voi tilata kaapin mukana. Kassakaappi Seifuva SB 120SD on valmistettu järeästä monikerroksisesta teräksestä ja se antaa hyvän suojan monenlaisessa käytössä. Euro-1 kassakaapissa voi säilyttää asiakirjoja, rahaa, arvoesineitä, koruja, avaimia, laitteita, jne. Kassakaappien suorat toimitukset tehtaalta tapahtuvat noin kerran kuukaudessa. Jokainen kaappi toimitetaan tilaajan haluamin tarvikkein ja värein tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen. Ruksaa toimitussisältö oikealta.


Seifuva kassakaappi tehtaan Euro 1 kassakaappien RAL värimallit

SB 1 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Kassakaappi Euro-I Seifuva SB-1-120SD 280 litraa mitat

 • Ulkokorkeus: 120.0 cm
 • Ulkoleveys: 60.0 cm
 • Ulkosyvyys: 54.0 cm
 • Sisäkorkeus: 115.0 cm
 • Sisäleveys: 56.0 cm
 • Sisäsyvyys: 44.0 cm
 • Tilavuus: 280 litraa
 • Paino: 185 Kg
 • Luokitus: EN 1143-1-1-class
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: 10 vuotta
Kassakaappi Seifuva. Euro-I kassakaappi toimitetaan suoraan tehtaalta noin neljässä viikossa.
Hinta: 1110 alv 0%
Tuotenumero: K1120SD
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)
(+70€)

1 ääni

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä