Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi Euro-I Seifuva SB-1-149S 245 litraa

Kassakaappi SB-1-149S on tilava 245 litran kassakaappi työpaikalle. Vakiovarusteina ovat säädettävä välihylly ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Seifuva kassakaapissa on hyvä Euro-1 murtoturvaluokitus ja takuu 2 vuotta.

Kassakaappi SB-1-149S lukko vaihtoehdot

SB-1-149S kassakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto kassakaappi kaksoislukituksella, jolloin kassakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin kassakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

KASSAKAAPPI SB-1-149S AVAINLUKKO JA TERÄSKAHVA

SB-1-149S Kassakaappi avainlukolla lähikuva 149S kassakaappi on murtoturvallinen kassakaappi edulliseen hintaan Seifuva 149S kassakaappi toimitetaan vakiona Witkopp avainlukolla, joka on Vds class 1 murtoturvaluokiteltu. Tämä kassakaappilukko on yksi luotettavimmista niin murtoturvallisuudessa, kuin toimivuudessakin. Järeä kolmihaarainen teräksinen kahva on toimiva ja kestävä. Seifuvan SB-1-149S kassakaapissa on se merkittävä etu, että kassakaapin oven saa irrottettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

SEIFUVA KASSAKAAPPI 149S KOODILUKKO ELI M-LOCK NÄPPÄINLUKKO

SB-1-149S Kassakaappi koodilukolla numerolukolla eli näppäinlukolla on tilava ja turvallinen vaihtoehto yrityksille toimistoon M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva kassakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää Euro-1 kassakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock kassakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock kassakaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

EURO-I KASSAKAAPPI 149S OVEN TERÄKSISET TURVASALVAT JA SERTIFIKAATTI

Kassakaappi SB-1-149S säädettävät teräshyllyt voidaan myös ottaa pois jolloin kassakaappi voi olla kassakaappi asekaappi Tämä 149S turvakaappi on sertifioitu Euro-1 murtoturvaluokkaan EN 1143-1 luokituksella. Runko on paksua terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat sekä asiakirjat turvassa. Aidon ja turvallisen kassakaapin erottaa halpis "kassakaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva turvakaapissa ja kassakaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.

SEIFUVA EURO-I KASSAKAAPISSA ON LOPPUUN ASTI AJATELTU RAKENNE

SB-1-149S Kassakaapin teräksinen turvalevy lähikuva, numerolukollinen digitaalinen kassakaappi euro 1 luokituksella edullisesti kassakaappi netistä Kassakaappinetin 149S Euro-I kaappiin sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Kassakaappinetistä löytyy monta eri kokoa erittäin turvallisia Euro-I kassakaappeja.
Vakuutusyhtiöt vastaavat Euro-I kassakaapista anastettua omaisuutta 10 000 euroon saakka.


Seifuva kassakaappi tehtaan Euro 1 kassakaappien RAL värimallit

SB 1 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Seifuva Euro-I Kassakaapin SB-1-149S mitat

 • Ulkokorkeus: 149.0 cm
 • Ulkoleveys: 54.0 cm
 • Ulkosyvyys: 45.0 cm
 • Sisäkorkeus: 144.0 cm
 • Sisäleveys: 50.0 cm
 • Sisäsyvyys: 35.0 cm
 • Tilavuus: 245 litraa
 • Paino: 225 Kg
 • Luokitus: EN 1143-1-1-class
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: 2 vuotta
Kassakaappi koodilukolla. Euro-I kassakaappi SB 149S Seifuva toimitetaan tilaajalle noin neljän viikon toimitusajalla.
Tuotenumero: K1149S
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote

Vaihtoehdot:

10 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä