Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi Seifuva SB-1-80SD 185 litraa euro-i kassakaapin hinta 943€

Kassakaappi SB-1-80SD 185 litraa työpaikalle. Vakiovarusteina ovat säädettävä välihylly ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Murtoturva Euro-I luokka. Takuu 10 vuotta.

Kassakaappi SB-1-80SD avainlukko ja kahva

SB-1-80SD Kassakaappi avainlukko Seifuva 80SD kassakaappi murtoturva Euro-I toimitetaan vakiona Witkopp avainlukolla, joka on Vds class 1 murtoturvaluokiteltu. Tämä kassakaappilukko on yksi luotettavimmista niin murtoturvallisuudessa, kuin toimivuudessakin. Järeä kolmihaarainen teräksinen kahva on toimiva ja kestävä.

Seifuva Kassakaappi 80SD koodilukko

SB-1-80SD Kassakaappi koodilukko M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva kassakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää Euro-I kassakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock kassakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock kassakaapin koodilukko toimii 9 voltin paristolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

Kassakaappi SB-1-80SD säädettävät hyllyt

SB-1-80SD Kassakaapin säädettävä teräshylly Euro-I SB ryhmän kassakaapeissa on viiden sentin välein säädettävät hyllyt, tämä tehostaa kaapin säilytystilan käyttöä. Hyllynkannakkeet lukitsevat hyllyn paikoilleen, joten se ei tavaroita otettaessa liu'u ulos. Jos hyllytilaa tarvitaan lisää, niin lisähyllyn voi tilata kaapin mukana. Seifuvan SB-1-80SD kassakaapissa on se merkittävä etu, että kassakaapin oven saa irrottettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

Kassakaappi 80SD oven teräksiset turvasalvat ja sertifikaatti

Kassakaappi SB-1-80SD oven terässalvat Tämä 80SD kassakaappi on sertifioitu Euro-I murtoturvaluokkaan EN 1143-1 luokituksella. Runko on paksua ja monikerroksisista terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät rahat, arvotavarat sekä asiakirjat turvassa. Aidon ja turvallisen kassakaapin erottaa halpis "kassakaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva kassakaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.

Seifuva Euro-I kassakaapissa on loppuun asti ajateltu rakenne

SB-1-80SD Kassakaapin terässalpa Kassakaappinetin 80SD kaappiin sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Kassakaappinetistä löytyy monta eri kokoa erittäin turvallisia Euro-I kassakaappeja.

Seifuva Euro-I kassakaapissa järeät saranat ja upotettu ovi

SB-1-80SD Kassakaapin paksuteräs sarana Jokaisessa Seifuva kassakaapissa on satsattu turvallisuuteen. Jykevät saranat ovat erikoismetallia ja ovi upotettu rungon sisään. Ovi sovitetaan rungon väliin mahdollisimman tiukasti, niin varmistetaan paras murtoturvasuoja. Kassakaapin paksut seinät ovat myös erikoisrakenteisia, esim. poratessa metalliporan terät polttavia. Jne. Turvallisuussyistä emme kerro tärkeimpiä yksityiskohtia julkisesti.
Vakuutusyhtiöt korvaavat murron sattuessa Euro-1 luokitellusta kaapista 10 000 euroon saakka rahaa, tai nopeasti rahaksi muutettavaa arvo-omaisuutta.


Seifuva kassakaappi tehtaan Euro 1 kassakaappien RAL värimallit

SB 1 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Euro-1 Seifuva SB-1-80SD Kassakaapin mitat

 • Ulkokorkeus: 80.0 cm
 • Ulkoleveys: 60.0 cm
 • Ulkosyvyys: 54.0 cm
 • Sisäkorkeus: 75.0 cm
 • Sisäleveys: 56.0 cm
 • Sisäsyvyys: 44.0 cm
 • Tilavuus: 185 litraa
 • Paino: 135 Kg
 • Luokitus: EN 1143-1-1-class
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: 10 vuotta
Kassakaappi SB-1-80SD. Euro-I kassakaappi Seifuva 80SD toimitetaan tehtaalta noin neljän viikon toimitusajalla.
Hinta: 943 alv 0%
Tuotenumero: K180SD
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)


(+34€)
(+155€)


(+37€)

1 ääni

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä