Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi Seifuva SB-0-80SD 193 litraa kassakaapin hinta 864€

Kassakaappi SB-0-80SD on tilava 193 litran kassakaappi työpaikalle. Vakiovarusteina ovat säädettävä välihylly ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Kassakaapissa on hyvä Euro-0 murtoturvaluokitus ja nyt myös edullinen hinta. Takuu 10 vuotta.

Seifuva kassakaappi SB-0-80SD on monipuolinen kassakaappi yrityskäyttöön

Kassakaappi Seifuva SB 80SD on valmistettu järeästä monikerroksisesta teräksestä ja se antaa hyvän suojan monenlaisessa käytössä. Euro-0 kassakaapissa voi säilyttää asiakirjoja, rahaa, arvoesineitä, koruja, avaimia, laitteita, jne. Kassakaappien suorat toimitukset tehtaalta tapahtuvat noin kerran kuukaudessa. Jokainen kaappi toimitetaan tilaajan haluamin tarvikkein ja värein tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen.

Kassakaappi SB-0-80SD lukko vaihtoehdot

SB-0-80SD kassakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto kassakaappi kaksoislukituksella, jolloin kassakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin kassakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

Kassakaappi SB-0-80SD avainlukko ja kahva

Kassakaappi SB-0-80SD vds murtoturvaluokiteltu avainlukko on kestävä lukko kassakaappiin Seifuva 80SD kassakaappi toimitetaan vakiona Witkopp avainlukolla, joka on Vds class 1 murtoturvaluokiteltu. Tämä kassakaappilukko on yksi luotettavimmista niin murtoturvallisuudessa, kuin toimivuudessakin. Järeä kolmihaarainen teräksinen kahva on toimiva ja kestävä.

Seifuva Kassakaappi 80SD koodilukko

Kassakaappi SB-0-80SD koodilukko on hyvä ja kätevä kassakaapin numerolukko M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva kassakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää kassakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock kassakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock kassakaapin koodilukko toimii 9 voltin paristolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

Seifuva kassakaapissa on loppuun asti ajateltu rakenne

Kassakaappi SB-0-80SD terässalpa 80SD on tilava ja turvallinen kassakaappi toimistoon Kassakaappinetin 80SD kaappiin sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Kassakaappinetistä löytyy monta eri kokoa erittäin turvallisia kassakaappeja.

Kassakaappi SB-0-80SD säädettävät hyllyt

Kassakaappi SB-0-80SD säädettävä hylly, kassakaapissa on myös euro 0 murtoturvaluokitus SB ryhmän kassakaapeissa on viiden sentin välein säädettävät hyllyt, tämä tehostaa kaapin säilytystilan käyttöä. Hyllynkannakkeet lukitsevat hyllyn paikoilleen, joten se ei tavaroita otettaessa liu'u ulos. Jos hyllytilaa tarvitaan lisää, niin lisähyllyn voi tilata kaapin mukana. Seifuvan SB-0-80SD kassakaapissa on se merkittävä etu, että kassakaapin oven saa irrottettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

Kassakaappi 80SD oven teräksiset turvasalvat ja sertifikaatti

Kassakaappi SB-0-80SD oven terässalvat S80 on teräksinen kestävä kassakaappi kotitoimistoon Tämä 80SD kassakaappi on sertifioitu Euro-0 murtoturvaluokkaan EN 1143-1 luokituksella. Runko on paksua ja monikerroksisista terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat sekä asiakirjat turvassa. Aidon ja turvallisen kassakaapin erottaa halpis "kassakaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva kassakaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.

Seifuva kassakaappi on luotettava valmistaja made in eu

Kassakaappi SB-0-80SD logo Seifuva on luotettava Eurooppalainen kassakaappi valmistaja Seifuva on Liettualainen kasakaappivalmistaja, jonka tuotteet tunnetan EU:ssa ja Venäjällä. Tehdasta laajennetaan parhaillaan, että tuotantokapasiteettia saadaan lisättyä. Seifuuvan vahvuuksia ovat korkea laatu ja edullinen hinta, siksi sen suosio kasvaa koko ajan. Seifuvalla on myös korkeat paloturva- ja murtoturvaluokitukset, joten kaapin käyttäjä saa parhaan mahdollisen turvan.
Seifuva kassakaappi tehtaan Euro 0 kassakaappien RAL värimallit

SB 0 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Euro-0 Kassakaappi Seifuva SB-0-80SD mitat

 • Ulkokorkeus: 80.0 cm
 • Ulkoleveys: 60.0 cm
 • Ulkosyvyys: 54.0 cm
 • Sisäkorkeus: 75.0 cm
 • Sisäleveys: 56.0 cm
 • Sisäsyvyys: 46.0 cm
 • Tilavuus: 193 litraa
 • Paino: 130 Kg
 • Luokitus: SS-EN 1143-1-0-class
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: 10 vuotta
Kassakaappi SB-0-80SD. Kassakaappi Seifuva 80SD toimitetaan tilaajalle reilun neljän viikon toimitusajalla.
Hinta: 864 alv 0%
Tuotenumero: K080SD
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)

1 ääni

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä