Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi Euro-I SB-1-100S 180 litraa kassakaapin hinta 775€

Kassakaappi SB-1-100S on kätevä 180 litran kassakaappi työpaikalle. Vakiovarusteina ovat säädettävä välihylly ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Kassakaapissa on hyvä Euro-1 murtoturvaluokitus ja nyt myös edullinen hinta. Takuu 10 vuotta.

Kassakaappi SB-1-100S lukko vaihtoehdot

SB-1-100S kassakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto kassakaappi kaksoislukituksella, jolloin kassakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin kassakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

EU laatua Seifuvalta Euro-I kassakaapit suosittuja

Kassakaappi SB-1-100S ovi raollaan on murtotestattu ja hyväksytty ja sertifioitu kassakaappi joka on nyt kassakaappinetissä hinta tarjoksessa Seifuva on timantinkova Liettualainen kassakaappivalmistaja, jonka tuotteet tunnetaan EU:ssa ja Venäjällä. Tehdasta laajennetaan parhaillaan, että tuotantokapasiteettia saadaan lisättyä. Seifuvan vahvuuksia ovat korkea laatu ja edullinen hinta, siksi sen suosio kasvaa koko ajan. Seifuvalla on myös korkeat murtoturvaluokitukset, joten kaapin käyttäjä saa parhaan mahdollisen turvan arvo-omaisuudelleen.

Euro-I Kassakaappi SB-1-100S säädettävät hyllyt

Kassakaappi SB-1-100S ovi kokonaan auki on tilava kassakaappi koodilukolla eli numerolukolla varusteltuna SB ryhmän kassakaapeissa on viiden sentin välein säädettävät hyllyt, tämä tehostaa kaapin säilytystilan käyttöä. Hyllynkannakkeet lukitsevat hyllyn paikoilleen, joten se ei tavaroita otettaessa liu'u ulos. Jos hyllytilaa tarvitaan lisää, niin lisähyllyn voi tilata kaapin mukana. Seifuvan SB-1-100S kassakaapissa on se merkittävä etu, että kassakaapin oven saa irrottettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

Kassakaappi SB-1-100S avainlukko ja kahva

SB-1-100S Kassakaappi avainlukolla. Kassakaapissa on euro 1 luokitus joten se on vakuutusyhtiöiden suosittelema kassakaappi, joka soveltuu niin kotiin kuin toimistoonkin Seifuva 100S kassakaappi toimitetaan vakiona Witkopp avainlukolla, joka on Vds class 1 murtoturvaluokiteltu. Tämä kassakaappilukko on yksi luotettavimmista niin murtoturvallisuudessa, kuin toimivuudessakin. Järeä kolmihaarainen teräksinen kahva on toimiva ja kestävä.

Euro-I Kassakaappi 100S oven teräksiset turvasalvat ja sertifikaatti

SB-1-100S Kassakaapin oev sisäpuolen metallinen arvokilpi. Tässä kassakaapissa on euro-1 murtoturvaluokitus Tämä 100S kassakaappi on sertifioitu Euro-1 murtoturvaluokkaan EN 1143-1 luokituksella. Runko on paksua terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat sekä asiakirjat turvassa. Aidon ja turvallisen kassakaapin erottaa halpis "kassakaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva turvakaapissa ja kassakaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.


Kassakaappi SB-1-100S hylly

Kassakaappi SB-1-100S säädettävät hyllytasot ovat terästä kassakaappi koodilukolla eli numerolukolla nyt edullisesti kotiin tai toimistoon Seifuva 100S on suosittu kassakaappi tilavuutensa ja hyvän murtosuojansa ansiosta. Kaappi toimitetaan vakiona kahdella säädettävällä hyllyllä. Jos säilytettävä materiaali sopii mataliin hyllyväleihin, niin kaappiin voi tilata lisähyllyn. Euro-1 murtoturvaluokitus ja alustaan pulttausmahdollisuus takaavat sen, että arvo-omaisuus ei lähde luvatta liikenteeseen. Vakuutusyhtiöt vastaavat Euro-I murtoturvaluokitellun kaapin sisällöstä kymmeneen tuhanteen euroon saakka.

Kassakaappi 100S oven teräksiset turvasalvat ja sertifikaatti

Kassakaappi SB-1-100S oven terässalvat, murtotestattu euro 1 100S kassakaappi numerolukolla kotiin Tämä 100S kassakaappi on sertifioitu Euro-I murtoturvaluokkaan EN 1143-1 luokituksella. Runko on paksua terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat sekä asiakirjat turvassa. Aidon ja turvallisen kassakaapin erottaa halpis "kassakaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva turvakaapissa ja kassakaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.

Seifuva Kassakaappi 100S koodilukko eli näppäinlukko

Lähikuva euro 1 luokitellun digitaalisen kassakaapin koodilukosta eli numerolukosta, elektroninen kassakaapin koodilukko on helppokäyttöinen M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva kassakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää Euro-1 kassakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock kassakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock kassakaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.


Seifuva kassakaappi tehtaan Euro 1 kassakaappien RAL värimallit

SB 1 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Euro-I Seifuva SB-1-100S 180 litraa Kassakaapin mitat

 • Ulkokorkeus: 100.0 cm
 • Ulkoleveys: 60.0 cm
 • Ulkosyvyys: 45.0 cm
 • Sisäkorkeus: 95.0 cm
 • Sisäleveys: 56.0 cm
 • Sisäsyvyys: 35.0 cm
 • Tilavuus: 180 litraa
 • Paino: 155 Kg
 • Luokitus: EN 1143-1-1-class
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: 10 vuotta
Kassakaappi koodilukolla. Euro-I kassakaappi Seifuva 100S toimitetaan tehtaalta suoraan tilaajalle 4 - 6 viikon toimitusajalla valituilla varusteilla.
Hinta: 775 alv 0%
Tuotenumero: K1100S
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)
(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)
(+70€)

15 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä