Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi Euro-I SB-1-120S harmaa 220 litraa hinta 820€

Kassakaappi SB-1-120S on 220 litran kassakaappi työpaikalle. Vakiovarusteina ovat säädettävät välihyllyt ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Tilavassa kassakaapissa on hyvä Euro-I murtoturvaluokitus ja nyt myös edullinen hinta. Takuu 10 vuotta.

Kassakaappi SB-1-120S lukko vaihtoehdot

SB-1-120S kassakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto kassakaappi kaksoislukituksella, jolloin kassakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin kassakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

Seifuva kassakaappi 120S on monipuolinen kassakaappi yrityskäyttöön

Kassakaappi SB-1-120S kokoaan auki teräksiset säädettävät hyllytasot tekevät tästä kassakaapista monikäyttöisen kassakaappi asekaappi kassakaappi antiikkiesineille taide-esineille Kassakaappi Seifuva SB 120S on valmistettu järeästä monikerroksisesta teräksestä ja se antaa hyvän suojan monenlaisessa käytössä. Euro-1 kassakaapissa voi säilyttää asiakirjoja, rahaa, arvoesineitä, koruja, avaimia, laitteita, jne. Kassakaappien suorat toimitukset tehtaalta tapahtuvat noin kerran kuukaudessa. Jokainen kaappi toimitetaan tilaajan haluamin tarvikkein ja värein tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen. Ruksaa toimitussisältö oikealta.

Euro-I kassakaappi SB-1-120S avainlukko ja kromikahva

SB-1-120S Kassakaapin avainlukko on terästä euro 1 kassakaappi on edullinen ja hyvä valinta kotitoimistoon Seifuva 120S Euro-I kassakaappi toimitetaan vakiona Witkopp avainlukolla, joka on Vds class 1 murtoturvaluokiteltu. Tämä kassakaappilukko on yksi luotettavimmista niin murtoturvallisuudessa, kuin toimivuudessakin. Järeä kolmihaarainen teräksinen kahva on toimiva ja kestävä. Seifuvan SB-1-120S kassakaapissa on se merkittävä etu, että kassakaapin oven saa irrottettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

Seifuva Kassakaappi 120S koodilukko eli M-lock näppäinlukko

SB-1-120S Kassakaappi koodilukolla eli numerolukolla 120S on tilava digitaalinen kassakaappi M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Euro-I Seifuva kassakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää kassakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock kassakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock kassakaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

Kassakaappi SB-1-120S säädettävät teräshyllyt

Kassakaappi SB-1-120S säädettävät hyllytasot tekevät tästä koodilukollisesta kassakaapista monikäyttöisen Euro-I SB ryhmän kassakaapeissa on viiden sentin välein säädettävät hyllyt, tämä tehostaa kaapin säilytystilan käyttöä. Hyllynkannakkeet lukitsevat hyllyn paikoilleen, joten se ei tavaroita otettaessa liu'u ulos. Jos hyllytilaa tarvitaan lisää, niin lisähyllyn voi tilata kaapin mukana.

Kassakaappi 120S oven teräksiset turvasalvat ja sertifikaatti

Kassakaappi SB-1-120S teräksiset oven salvat 120S kassakaapissa säilyy niin aseet käteinen raha kuin arvoesineetkin kassakaappi numerolukolla on helppokäyttöinen Tämä 120S kassakaappi on sertifioitu Euro-1 murtoturvaluokkaan EN 1143-1 luokituksella. Runko on paksua ja monikerroksisista terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat sekä asiakirjat turvassa. Aidon ja turvallisen kassakaapin erottaa halpis "kassakaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva kassakaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.


Seifuva kassakaappi tehtaan Euro 1 kassakaappien RAL värimallit

SB 1 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Kassakaappi Euro-I Seifuva SB-1-120S 220 litraa mitat

 • Ulkokorkeus: 120.0 cm
 • Ulkoleveys: 60.0 cm
 • Ulkosyvyys: 45.0 cm
 • Sisäkorkeus: 115.0 cm
 • Sisäleveys: 56.0 cm
 • Sisäsyvyys: 35.0 cm
 • Tilavuus: 220 litraa
 • Paino: 175 Kg
 • Luokitus: EN 1143-1-1-class
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: 10 vuotta
Kassakaappi Euro-I. Euro-I kassakaappi toimitetaan suoraan tehtaalta noin neljässä viikossa.
Hinta: 820 alv 0%
Tuotenumero: K1120S
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)
(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)
(+70€)

14 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä