Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi SB-0-120SD harmaa 296 litraa hinta 998€

Kassakaappi SB-0-120SD 296 litraa on tilava kaappi työpaikalle. Vakiovarusteina ovat säädettävät välihyllyt ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Tilavassa kassakaapissa on Euro-0 murtoturvaluokitus. Takuu 10 vuotta.

Euro 0 Kassakaappi SB-0-120SD lukko vaihtoehdot

SB-0-120SD kassakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto kassakaappi kaksoislukituksella, jolloin kassakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin kassakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

KASSAKAAPPI SB-0-120SD SIIRRETTÄVÄT HYLLYTASOT

Kassakaappi SB-0-120SD säädettävät hyllytasot ovat terästä kassakaappi koodilukolla nyt edullisesti kotiin tai toimistoon Seifuva 120SD on suosittu kassakaappi tilavuutensa ja hyvän murtosuojansa ansiosta. Kaappi toimitetaan vakiona kahdella säädettävällä hyllyllä. Jos säilytettävä materiaali sopii mataliin hyllyväleihin, niin kaappiin voi tilata lisähyllyn/lisähyllyjä. Euro-0 murtoturvaluokitus ja alustaan pulttausmahdollisuus takaavat sen, että arvo-omaisuus ei lähde luvatta liikenteeseen. Seifuvan SB-0-120SD kassakaapissa on se merkittävä etu, että kassakaapin oven saa irrottettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

SEIFUVA KASSAKAAPPI 120SD KOODILUKKO JA AVAINLUKKO

Seifuva 120SD kassakaappi toimitetaan vakiona Witkopp avainlukolla, joka on Vds class 1 murtoturvaluokiteltu. Tämä kassakaappilukko on yksi luotettavimmista niin murtoturvallisuudessa, kuin toimivuudessakin. Järeä kolmihaarainen teräksinen kahva on toimiva ja kestävä. M-lock koodilukko on valittavissa tähän Seifuva kassakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää Euro-1 kassakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock kassakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock kassakaapin koodilukko toimii 9 voltin paristolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.


Seifuva kassakaappi tehtaan Euro 0 kassakaappien RAL värimallit

SB 0 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

EURO-0 SEIFUVA SB-0-120SD 296 LITRAA KASSAKAAPIN MITAT

 • Ulkokorkeus: 120.0 cm
 • Ulkoleveys: 60.0 cm
 • Ulkosyvyys: 54.0 cm
 • Sisäkorkeus: 115.0 cm
 • Sisäleveys: 56.0 cm
 • Sisäsyvyys: 46.0 cm
 • Tilavuus: 296 litraa
 • Paino: 165 Kg
 • Luokitus: EN 1143-1-0-class
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: 10 vuotta
Kassakaappi Euro. Euro-0 kassakaappi toimitetaan suoraan tehtaalta noin neljässä viikossa.
Hinta: 998 alv 0%
Tuotenumero: K0120SD
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)
(+70€)

1 ääni

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä