Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Iso Kassakaappi Seifuva SB-0-190SD 929 litraa kassakaapin hinta 1856€

Iso kassakaappi SB-0-190SD 929 litraa työpaikalle. Vakiovarusteina ovat säädettävät välihyllyt ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Tilavassa kassakaapissa on Euro-0 murtoturvaluokitus ja nyt myös edullinen hinta. Takuu 10 vuotta.

Iso Kassakaappi SB-0-190SD lukko vaihtoehdot

SB-0-190SD kassakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto kassakaappi kaksoislukituksella, jolloin kassakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin kassakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

ISO KASSAKAAPPI SB-0-190SD AVAINLUKKO JA KAHVA

Kassakaappi SB-0-190SD avainlukko Seifuva 190SD Euro-0 kassakaappi toimitetaan vakiona Witkopp avainlukolla, joka on Vds class 1 murtoturvaluokiteltu. Tämä kassakaappilukko on yksi luotettavimmista niin murtoturvallisuudessa, kuin toimivuudessakin. Järeä kolmihaarainen teräksinen kahva on toimiva ja kestävä.

SEIFUVA KASSAKAAPPI 190SD KOODILUKKO

SB-0-190SD Iso kassakaappi koodilukolla M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva kassakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää Euro-1 kassakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock kassakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock kassakaapin koodilukko toimii 9 voltin paristolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

Kassakaappi SB-0-190SD säädettävät teräshyllyt

SB-0-190SD Kassakaapin säädettävät teräshyllyt saavat aikaan sen että kassakaappi on muokattavissa esim kassakaappi asekaappi Euro-0 SB ryhmän kassakaapeissa on viiden sentin välein säädettävät hyllyt, tämä tehostaa kaapin säilytystilan käyttöä. Hyllynkannakkeet lukitsevat hyllyn paikoilleen, joten se ei tavaroita otettaessa liu'u ulos. Jos hyllytilaa tarvitaan lisää, niin lisähyllyn voi tilata kaapin mukana. Seifuvan SB-0-190SD kassakaapissa on se merkittävä etu, että kassakaapin oven saa irrottettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

Kassakaappi 190SD oven teräksiset salvat ja sertifikaatti

Kassakaappi SB-0-190SD oven terässalvatTämä 190SD kassakaappi on sertifioitu Euro-0 murtoturvaluokkaan EN 1143-1 luokituksella. Runko on paksua terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat sekä asiakirjat turvassa. Aidon ja turvallisen kassakaapin erottaa halpis "kassakaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva kassakaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.

Seifuva kassakaapissa on loppuun asti ajateltu rakenne

Kassakaappi SB-0-190SD järeä turvalevy eli terässalpa lisää kassakaapin turvallisuutta Kassakaappinetin 190SD kaappiin sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Kassakaappinetistä löytyy monta eri kokoa erittäin turvallisia kassakaappeja.Seifuva kassakaappi tehtaan Euro 0 kassakaappien RAL värimallit

SB 0 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Euro-0 Seifuva Ison Kassakaapin SB-0-190SD mitat

 • Ulkokorkeus: 190.0 cm
 • Ulkoleveys: 85.0 cm
 • Ulkosyvyys: 70.0 cm
 • Sisäkorkeus: 185.0 cm
 • Sisäleveys: 81.0 cm
 • Sisäsyvyys: 62.0 cm
 • Tilavuus: 929 litraa
 • Paino: 425 Kg
 • Luokitus: SS-EN 1143-1-0-class
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: 10 vuotta
Iso Kassakaappi. Euro-0 iso kassakaappi Seifuva 190SD toimitetaan perille tilaajalle noin kuuden viikon toimitusajalla.
Hinta: 1856 alv 0%
Tuotenumero: K0190SD
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)
(+70€)

1 ääni

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä