Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Turvakaappi Seifuva SC-S1-160D 652 litraa turvakaapin hinta 1292€

Turvakaappi SC-S1-160D Seifuva on tilava kaappi yrityskäyttöön. Turvakaapin tilavuus on 652 litraa, se toimitetaan kolmella hyllyllä ja neljällä ovilokerolla. Seifuva 160D turvakaapissa on S1 murtoturvaluokitus.

TURVAKAAPPI SC-S1-160D LUKKO VAIHTOEHDOT

SC-S1-160D turvakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto turvakaappi kaksoislukituksella, jolloin turvakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin turvakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

TURVAKAAPPI SC-S1-160D Koodilukko

M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva turvakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää turvakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock turvakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock turvakaapin koodilukko toimii 9 voltin paristolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

TURVAKAAPPI SC-S1-160D SÄILYTYSTILAA 652 LITRAA

Seifuva 160D on suosittu turvakaappi tilavuutensa ja hyvän murtosuojansa ansiosta. Kaappi toimitetaan vakiona kolmella säädettävällä hyllyllä ja neljällä ovilokerolla. Jos säilytettävä materiaali sopii mataliin hyllyväleihin, niin kaappiin voi tilata lisähyllyn. SC-S1-160D turvakaapissa on se merkittävä etu, että turvakaapin oven saa irrotettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella. S1 murtoturvaluokitus ja alustaan pulttausmahdollisuus takaavat sen, että arvo-omaisuus ei hevillä lähde luvatta liikenteeseen. Turvakaappi 160D on syvyydeltään 70cm.Kassakaappi tehdas seifuvan S1 vaatimukset täyttävän turvakaapin  RAL värimallit

SC S1 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

S1 murtoturvaluokitellun turvakaapin SC-S1-160D mitat

  • Ulkokorkeus: 160.0 cm
  • Ulkoleveys: 60.0 cm
  • Ulkosyvyys: 70.0 cm
  • Tilavuus: 652 litraa
  • Paino: 215 Kg
  • Luokitus: EN 14450 class S1
  • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
  • Takuu: 10 vuotta
  • Lisätiedot: Tilava turvakaappi 652 litraa, sisämitat - 1 cm
Turvakaappi Seifuva. Toimitetaan tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen noin neljässä viikossa.
Hinta: 1292 alv 0%
Tuotenumero: TS160D
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)
(+70€)

1 ääni

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle turvakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi turvakaappi

Lataa turvakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä