Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Turvakaappi SC-S1-180S 660 litraa harmaa turvakaapin hinta 1090€

Turvakaappi Seifuva SC-S1-180S on erittäin tilava kaappi yrityskäyttöön. Turvakaapin tilavuus on 660 litraa ja se toimitetaan neljällä hyllyllä ja 12 ovilokerolla. Seifuva 180S turvakaapissa on S1 murtoturvaluokitus.

TURVAKAAPPI SC-S1-180S LUKKO VAIHTOEHDOT

SC-S1-180S turvakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto turvakaappi kaksoislukituksella, jolloin turvakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin turvakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

SEIFUVA TURVAKAAPISSA SC-S1-180S ON MURTOTURVALLINEN RAKENNE

SC-180S turvakaappiin sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Seifuvan 180S turvakaapissa on se merkittävä etu, että turvakaapin oven saa irrotettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

TURVAKAAPPI SC-S1-180S HARMAA M-LOCK KOODILUKOLLA

M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva turvakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää turvakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock turvakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock turvakaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.Kassakaappi tehdas seifuvan S1 vaatimukset täyttävän turvakaapin  RAL värimallit

SC S1 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

S1 murtoturvaluokitellun turvakaapin SC-S1-180S mitat

  • Ulkokorkeus: 180.0 cm
  • Ulkoleveys: 85.0 cm
  • Ulkosyvyys: 45.0 cm
  • Tilavuus: 660 litraa
  • Paino: 301 Kg
  • Luokitus: EN 14450 class S1
  • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
  • Takuu: 10 vuotta
Turvakaappi Seifuva. Toimitetaan tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen noin neljässä viikossa.
Hinta: 1090 alv 0%
Tuotenumero: TS180S
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)
(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)

9 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle turvakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi turvakaappi

Lataa turvakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä