Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Turvakaappi SC-S1-100S 260 litraa harmaa turvakaapin hinta 626€

Turvakaappi Seifuva 100S on tilava kaappi yrityskäyttöön. Turvakaapin tilavuus on 260 litraa ja se toimitetaan kahdella hyllyllä ja kolmella ovilokerolla. Seifuva 100S turvakaapissa on S1 murtoturvaluokitus.

Turvakaappi 100S on monikäyttöinen kassakaappi

Turvakaappi Seifuva SC 100S on valmistettu järeästä teräksestä ja se antaa hyvän suojan monenlaisessa käytössä. Turvakaapissa voi säilyttää asiakirjoja, rahaa, arvoesineitä, koruja, avaimia, jne. Turvakaappien suorat toimitukset tehtaalta tapahtuvat kerran kuukaudessa. Jokainen kassakaappi toimitetaan tilaajan haluamin tarvikkein ja värein tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen.

Turvakaappi SC-S1-100S lukko vaihtoehdot

SC-S1-100S turvakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto turvakaappi kaksoislukituksella, jolloin turvakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin turvakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

Seifuva turvakaapissa SC-S1-100S on murtoturvallinen rakenne

Turvakaappi SC-S1-100S turvalevy S1 luokitellut turvakaapit edullisesti kassakaappinetistä SC-100S turvakaappiin sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Kuvassa näkyy pääty kätevästä ovilokerosta. Kassakaappinetistä löytyy monta eri kokoa turvallisia kassakaappeja murtoturvaluokiteltuina.

Turvakaappi SC-S1-100S harmaa M-lock koodilukolla

Turvakaappi SC-S1-100S koodilukko ja teräksinen rattikahva turvakaappi M-lock koodilukolla toimistoon S1 hyväksytyt turvakaapit edullisesti M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva turvakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää turvakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock turvakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock turvakaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

Turvakaappi SC-S1-100S oven salvat

Turvakaappi SC-S1-100S oven salvat ovat terästä S1 hyväksytty turvakaapin vaatimukset täyttävä turvakaappi netistä edullisesti Tämä 100S turvakaappi on sertifioitu S1 murtoturvaluokkaan EN 14450 luokituksella. Runko on paksua terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat ja asiakirjat turvassa. Aidon ja turvallisen kassakaapin erottaa halpis "kassakaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. 100S on S1 hyväksytty turvakaappi. Seifuvan SC-S1-100S turvakaapissa on se merkittävä etu, että turvakaapin oven saa irrottettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.Kassakaappi tehdas seifuvan S1 vaatimukset täyttävän turvakaapin RAL värimallit

SC S1 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Seifuva SC-S1-100S turvakaapin mitat

 • Ulkokorkeus: 100.0 cm
 • Ulkoleveys: 60.0 cm
 • Ulkosyvyys: 45.0 cm
 • Tilavuus: 260 litraa
 • Paino: 154 Kg
 • Luokitus: EN 14450 class S1
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: 10 vuotta
 • Lisätiedot: Tilava turvakaappi ammattikäyttöön, sisämitat - 1 cm
Turvakaappi Seifuva. Kassakaappi 100S toimitetaan tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen noin neljän viikon toimitusajalla.
Hinta: 626 alv 0%
Tuotenumero: TS100S
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)
(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)
(+70€)

19 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle turvakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi turvakaappi

Lataa turvakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä