Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Turvakaappi iso SC-S1-190D 1093 litraa turvakaapin hinta 1945€

Iso turvakaappi Seifuva SC-S1-190D on hyvä turvakaappi toimistoon. Tilaa 190D kaapissa on 1093 litraa, oveen voi valita avainlukon, tai koodilukon. Turvakaappi on S1 murtoturvaluokiteltu ja siinä on 4 hyllyä ja 12 ovilokeroa.

Turvakaappi SC-S1-190D lukko vaihtoehdot

SC-S1-190D turvakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto turvakaappi kaksoislukituksella, jolloin turvakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin turvakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

TURVAKAAPPI SC-S1-190D OVEN SALVAT

Tämä 190D turvakaappi on sertifioitu S1 murtoturvaluokkaan EN 14450 luokituksella. Runko on paksua terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat ja asiakirjat turvassa. Turvallisen turvakaapin erottaa halpis "kaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. 190D on S1 hyväksytty turvakaappi. Lisäksi Seifuvan SC-S1-190D turvakaapissa on se merkittävä etu, että turvakaapin oven saa irrotettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

ISO TURVAKAAPPI KOODILUKOLLA SC-S1-190D

Turvakaappi koodilukolla M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva turvakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää turvakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock turvakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock turvakaapin koodilukko toimii 9 voltin paristolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.Kassakaappi tehdas seifuvan S1 vaatimukset täyttävän turvakaapin  RAL värimallit

SC S1 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

S1 MURTOTURVALUOKITELLUN ISON TURVAKAAPIN SC-S1-190D MITAT

  • Ulkokorkeus: 190.0 cm
  • Ulkoleveys: 85.0 cm
  • Ulkosyvyys: 70.0 cm
  • Tilavuus: 1093 litraa
  • Paino: 350 Kg
  • Luokitus: EN 14450 class S1
  • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
  • Takuu: 10 vuotta
  • Lisätiedot: Järeä teräsrakenne ja S1 murtosuoja
Turvakaappi 190D. Teräksinen S1 murtoturvaluokiteltu iso turvakaappi 190D toimitetaan tehtaalta suoraan toimitusositteeseen noin neljän viikon toimitusajalla.
Hinta: 1945 alv 0%
Tuotenumero: TS190D
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)
(+70€)

0 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle turvakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi turvakaappi

Lataa turvakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä