Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Riippukansiokaappi Bisley 4 laatikkoa riippukansiolaatikosto hinta 247€

Riippukansiokaappi harmaa Bisley 4 KN laatikolla on yrityskäyttöön tarkoitettu riippukansiolaatikosto edulliseen hintaan. Riippukansiolaatikoston laatikot ovat laakeroituja, yksi laatikko kestää 32 kilon painon. Riippukansiokaapin kapasiteetti 25 riippukansiota per laatikko. Laatikoston takuu on 2 vuotta. Bisley 4 KN on kätevä lukollinen arkistokaappi toimistoon.

Riippukansiokaappi Bisley KN on arkistokaappi neljällä laatikolla

Riippukansiolaatikosto eli riippukansiokaappi vaaleanharmaa neljällä laatikolla on hyvä arkistokaappi yrityskäyttöön. Riippukansiolaatikosto on varustettu neljällä laakeroidulla laatikoilla, jokaisen laatikon kantavuus on 32 kg. Riippukansiolaatikoston etikettipidikkeet ovat jokaisen laatikon etuosassa oikealla. Riippukansiokaappi Bisleyssä vain yksi laatikko voi olla kerrallaan auki, joten se on turvallinen käyttää. Riippukansiolaatikosto lukitaan ylhäältä. Bisley arkistokaapissa on GS tuv-sertifikaatti joten se on laadukas lukollinen säilytyskaappi.

Riippukansiolaatikosto terästä arkistokaapin ammattikäyttöön

Riippukansiokaapin materiaali on kestävää polttomaalattua terästä, väri vaaleanharmaa ral 7035. Riippukansiolaatikostossa 4 laatikkoa, mitat: 420 x 660 x 1320 mm. Arkistokaapin riippukansiot tilataan erikseen 25 kappaleen pakkauksina, riippukansio värivaihtoehtoja ovat vihreä, sininen, keltainen, punainen ja valkoinen riippukansio. Kirkkaat värit mahdollistavat värikoodatun arkistointijärjestelmän. Riippukansiot on varustettu metalliorsilla, joten ne kestävät painoa. Kartonki on kierrätettyä, riippukansiot ovat myös ekologisia, lisäksi riippukansio sisältää kirkkaan muovisen etiketinpidikkeen ja siihen sopivan valkoisen etiketin. Arkistokaapin värilliset riippukansiot ovat kätevä ratkaisu toimiston tärkeiden papereiden arkistoimiseen. Riippukansiot helpottavat papereiden arkistointia ja niiden etsimistä. Teräksisen arkistokaapin takuu 2 vuotta. Lukolliset arkistokaapit ja säilytyskaapit varastosta heti toimitukseen.

Arkistokaappi / Riippukansiokaappi Bisley 4kn mitat

 • Ulkokorkeus: 132.0 cm
 • Ulkoleveys: 42.0 cm
 • Ulkosyvyys: 66.0 cm
 • Paino: 30 Kg
 • Luokitus: GS TUV-sertifikaatti
 • Lukko: Bisley turvalukko
 • Takuu: 2 vuotta
 • Lisätiedot: Arkistokaapin väri vaaleanharmaa RAL 7035
Riippukansiokaappi 4. Kassakaappinetti toimittaa riippukansiolaatikoston / riippukansiokaapin perille parissa päivässä.
 • JaaFacebookissa
 • Twiittaa
 • Linkedin
 • Email
Hinta: 247 alv 0%
Tuotenumero: TRL400
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+12€)
(+24€)
(+36€)
(+48€)


(+12€)
(+24€)
(+36€)
(+48€)


(+12€)
(+24€)
(+36€)
(+48€)


(+12€)
(+24€)
(+36€)
(+48€)


(+12€)
(+24€)
(+36€)
(+48€)

20 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle riippukansiokaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi riippukansiokaappi

Lataa riippukansiokaappi PDF esite
Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK