Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Paloturvakaappi 60P Phoenix FS1292E 35 Litraa Hinta 588€

Paloturvakaappi ja dataturvakaappi Phoenix FS 1292 E musta, tilavuus 35 litraa. FS 60P paloturvallinen kassakaappi antaa 60 minuutin palosuojan asiakirjoille sekä digitaaliselle medialle. Kätevä Phoenix on pieni paloturvakaappi kotiin ja toimistoon.

Paloturvakaappi koodilukolla 60P Phoenix FS 1292 E asiakirjoille ja digitaaliselle medialle. FS1292E paloturvakaappi antaa tunnin palosuojan toimiston asiakirjoille ja digitaalisille tallenteille kuten esimerkiksi muistitikuille, kovalevyille sekä cd ja dvd levyille. Paloturvakaapissa on viisi avainkoukkua, joten se toimii myös pienenä avainkaappina. FS1292E on paloturvallinen arkistokaappi ja datakaappi yrityksiin.

Phoenix FS1292E on PALOTURVAKAAPPI ja datakaappi yhdistelmä

FS1292E pieni paloturvakaappi ja datakaappi on helppokäyttöinen paloturvakaappi kotiin tai toimistoon Phoenix Titan Aqua FS1292E on moderni ja kompakti paloturvakaappi, datakaappi, kassakaappi yhdistelmä, joka on suunniteltu suojaamaan asiakirjoja, digitaalista mediaa ja arvotavaraa tulelta, vedeltä ja varkauksilta. FS1292E tarjoaa 60 minuutin palosuojan sekä 24 tunnin vesisuojan paperille ja datalle. Phoenix Titan Aqua on ihanteellinen paloturvakaappi kotiin, toimistoon ja työpaikalle.

PALOTURVAKAAPPI koodilukolla ja avainlukolla

FS1292E Paloturvakaappi yhdistelmälukolla eli koodilukolla ja avainlukolla paloturvakaapissa on myös tunnin datasuojaPhoenix paloturvakaappi on varustettu koodilukolla ja avainlukolla, johon toimituksessa on mukana kaksi avainta. Yhdistelmälukollisen paloturvakaapin toimivuus on taattu, vaikka paristot loppuisivat. Koodilukko on helppokäyttöinen ja työpaikan henkilöstön vaihtuessa koodin voi vaihtaa. Lukko toimii paristoilla. Normaalikäytössä paristojen kestoikä on vuosia.

PALOTURVAKAAPPI 60P oven järeät terässalvat

FS1292E Paloturvakaappi pieni jykevä teräsovi ja teräksiset oven salvat on pieni paloturvallinen kassakaappi kotiin tai toimistoon Paloturvakaapin runko on järeää ja monikerroksisista terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat vahvaa terästä jotka pitävät rahat, arvotavarat, asiakirjat, muistitikut kovalevyt turvassa varkauksilta ja tulipaloilta. Tässä paloturvakaapissa on myös vesiturva, joka takaa vuorokauden vesisuojan asiakirjoille ja muille sisällön arvotavaroille. Paloturvakaapin mukana toimitetaan ruuvit betonilattiaan kiinnittämistä varten.

PALOTURVAKAAPPI 60P Phoenix fs1292e lukitussalvat

FS1292E Paloturvakaappi on jykevä datakaappi ja dataturvakaappi kuvassa paloturvakaapin vahvat terässalvat ja säädettävä hylly Phoenix FS1292E paloturvakaapin eräs tärkeä rakenneoivallus on oven lukitseminen sekä vasemmalta että oikealta sivulta runkoon järeillä terässalvoilla. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Paloturvakaapin hyllyn korkeutta voidaan säätää.


FS1290 Series [PDF]

Phoenix FS1292E 60P 35 litraa PALOTURVAKAAPIN mitat

 • Ulkokorkeus: 45.7 cm
 • Ulkoleveys: 47.0 cm
 • Ulkosyvyys: 48.3 cm
 • Sisäkorkeus: 33.0 cm
 • Sisäleveys: 33.0 cm
 • Sisäsyvyys: 32.5 cm
 • Tilavuus: 35 litraa
 • Paino: 45 Kg
 • Lukko: Koodilukko ja avainlukko
 • Virtalähde: Paristot
 • Takuu: 2 vuotta
 • Lisätiedot: Paloturvakaapin väri on musta
Paloturvakaappi 60P. Phoenix musta paloturvakaappi kotiin ja toimistoon toimitetaan perille pikatoimituksena heti varastosta.
Hinta: 588 alv 0%
Tuotenumero: P1292E
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

5 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle paloturvakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi paloturvakaappi

Lataa paloturvakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK