Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Asekaappi 7 aseelle Seifuva SG-S1-135

Pieni asekaappi 7 aseelle Seifuva SG-S1-135 S1. Täyttää uuden aselain vaatimukset. Sertifioitu EN14450 standardin mukaisesti. Vakiovarusteina ovat yksi ylähylly, kaksi sivuhyllyä, kolme ovilokeroa ja avainlukko, oveen voi valita myös koodilukon. Aseita mahtuu 7 kpl ilman irroitettavia sivuhyllyjä ja 5 kpl sivuhyllyt paikalleen asetettuna. Uuden aselain mukaiset, sertifioidut asekaapit edullisesti netistä. Hintoihin lisätään alv.

ASEKAAPPI TÄYTTÄÄ UUDEN ASELAIN VAATIMUKSET

Asekaappi 7 aseelle Seifuva SG-S1-135 on valmistettu järeästä teräksestä ja se on sertifioitu EN14450 standardin mukaisesti S1 murtoturvaluokkaan. Jokainen asekaappi toimitetaan tilaajan haluamin tarvikkein ja värein tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen.

Hyvä Asekaappi koodilukolla

Hyväksytty asekaappi koodilukolla 7 aseelle Seifuva SG 135 asekaappi on valmistettu 4 mm teräksestä. Vakiona asekaapin lukko on avainlukko. M-lock koodilukko on valittavissa tähän S1 Seifuva asekaappiin tilauksen yhteydessä. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa esimerkiksi tunnuksen. M-lock asekaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock asekaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

Varma ASEKAAPPI Seifuva SG-S1-135

EN 1445 Hyväksytty asekaappi 7 aseelleAsekaappi SG-S1-135 sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Vaikka kaapin saranat leikattaisiin irti, niin ovea ei pysty aukaisemaan. Koko oven korkuisen terässalvan lisäksi asekaapissa on 6 kpl Ø 18 mm terästappeja, jotka lukitsevat oven kolmeen suuntaan, neljäs suunta lukitaan aiemmin mainitulla koko oven korkuisella terässalvalla. Seifuvan SG-S1-135 asekaapissa on se merkittävä etu, että asekaapin oven saa irrotettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella. Kassakaappinetistä löytyy monta eri kokoa erittäin turvallisia asekaappeja.

SG-S1-135 on S1 hyväksytty sertifioitu Asekaappi

Hyvä asekaappi 7 aseelle aseet Ampuma-aseiden säilytykseen hyväksyttyjä ovat EN 14450 ja EN 1143 -standardin mukaiset asekaapit. Tämä SG-S1-135 seitsemän aseen asekaappi on sertifioitu S1 murtoturvaluokkaan EN 14450 luokituksella. Runko on paksua terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät aseet sekä patruunat turvassa. Asekaapin pystyy ruuvaamaan lattiaan kiinni neljällä pultilla. Aidon ja turvallisen asekaapin erottaa halpis "asekaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva asekaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.


Kassakaappi tehtaan Seifuvan asekaappien RAL värimallit

EN 14450 S1 Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Seifuva SG-S1-135 asekaapin mitat

  • Ulkokorkeus: 135.0 cm
  • Ulkoleveys: 36.0 cm
  • Ulkosyvyys: 30.0 cm
  • Paino: 101 Kg
  • Luokitus: EN 14450 asekaappi S1
  • Lukko: Wittkopp Cawi 2648 tai M-Lock
  • Virtalähde: Paristot AA 4 kpl
  • Takuu: 2 vuotta
  • Lisätiedot: Asekaappi sertifioitu turvakaappi aseille avainlukolla tai koodilukolla 4 mm terästä. Asekaapin koodilukko on 3 cm syvä ja kahva 4 cm, joten kaapin syvyys kahvan kanssa on 34 cm.
Tuotenumero: AK135
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote

Vaihtoehdot:

8 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle asekaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi asekaappi

Lataa asekaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä