Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Asekaappi 11 aseelle Seifuva SG-S1-149 asekaapin hinta 455€

Asekaappi 11 aseelle Seifuva SG-S1-149 S1 sertifioitu. Vakiovarusteina ovat yksi ylähylly, kaksi sivuhyllyä, neljä ovilokeroa ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Aseita mahtuu 11 kpl ilman irrotettavia sivuhyllyjä ja 8 kpl sivuhyllyt paikalleen asetettuna. Sertifioidut asekaapit edullisesti netistä. Hintoihin lisätään alv.

Järeä Asekaappi koodilukolla

Hyväksytty asekaappi koodilukolla 11 aseelle Seifuva SG 149 asekaappi on valmistettu 4 mm teräksestä. Vakiona asekaapin lukko on avainlukko. M-lock koodilukko on valittavissa tähän S1 Seifuva asekaappiin tilauksen yhteydessä. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa esimerkiksi tunnuksen. M-lock asekaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock asekaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

ASEKAAPPI turvakaappi Seifuva SG-S1-149

Hyväksytty EN 14450 asekaappi 11 aseelle Asekaappi SG-S1-149 sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Vaikka kaapin saranat leikattaisiin irti, niin ovea ei pysty aukaisemaan. Koko oven korkuisen terässalvan lisäksi asekaapissa on 6 kpl Ø 18 mm terästappeja, jotka lukitsevat oven kolmeen suuntaan, neljäs suunta lukitaan aiemmin mainitulla koko oven korkuisella terässalvalla. Seifuvan SG-S1-149 asekaapissa on se merkittävä etu, että asekaapin oven saa irrotettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella. Kassakaappinetistä löytyy monta eri kokoa erittäin turvallisia asekaappeja.

SG-S1-149 on S1 hyväksytty sertifioitu Asekaappi turvakaappi

Hyväksytty EN 14450 S1 sertifitoitu asekaappi 11 aseelle Ampuma-aseiden säilytykseen hyväksyttyjä ovat EN 14450 ja EN 1143 -standardin mukaiset asekaapit. Tämä SG-S1-149 11 aseen asekaappi on sertifioitu S1 murtoturvaluokkaan EN 14450 luokituksella. Runko on paksua terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät aseet sekä patruunat turvassa. Asekaapin pystyy ruuvaamaan lattiaan kiinni neljällä pultilla. Aidon ja turvallisen asekaapin erottaa halpis "asekaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva asekaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.

Asekaappi LUKITTAVALLA LOKEROLLA

Asekaappi 11 aseelle lukittava lokero Tilauksen yhteydessä on asekaappiin mahdollista valita lukittava sisälokero, joka asennetaan asekaappiin Seifuvan tehtaalla. Lukollinen lokero on kätevä paikka säilyttää patruunoita, jos asekaapilla on esimerkiksi useita käyttäjiä.


Kassakaappi tehtaan Seifuvan asekaappien RAL värimallit

EN 15540 S1 Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Seifuva SG-S1-149 asekaapin mitat

  • Ulkokorkeus: 149.0 cm
  • Ulkoleveys: 54.0 cm
  • Ulkosyvyys: 30.0 cm
  • Paino: 138 Kg
  • Luokitus: EN 14450 asekaappi S1
  • Lukko: Wittkopp Cawi 2648 tai M-Lock
  • Virtalähde: Paristot AA 4 kpl
  • Takuu: 10 vuotta
  • Lisätiedot: Asekaappi sertifioitu turvakaappi aseille avainlukolla tai koodilukolla 4 mm terästä. Asekaapin koodilukko on 3 cm syvä ja kahva 4 cm, joten kaapin syvyys kahvan kanssa on 34 cm.
Hinta: 455 alv 0%
Tuotenumero: AK149
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+30€)
(+30€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+120€)

1 ääni

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi tuote

Lataa PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK