Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Turvakaappi SC-S1-190S 698 litraa turvakaapin hinta 1170€

Iso turvakaappi Seifuva SC-S1-190S on hyvä turvakaappi toimistoon. Tilaa 190S kaapissa on 698 litraa, oveen voi valita avainlukon, tai koodilukon. Turvakaappi on S1 murtoturvaluokiteltu ja siinä on 4 hyllyä ja 12 ovilokeroa.

Turvakaappi SC-S1-190S lukko vaihtoehdot

SC-S1-190S turvakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto turvakaappi kaksoislukituksella, jolloin turvakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin turvakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

TURVAKAAPPI SC-S1-190S OVEN SALVAT

Tämä 190S turvakaappi on sertifioitu S1 murtoturvaluokkaan EN 14450 luokituksella. Runko on paksua terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat ja asiakirjat turvassa. Turvallisen turvakaapin erottaa halpis "kaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. 190S on S1 hyväksytty turvakaappi. Lisäksi Seifuvan SC-S1-190S turvakaapissa on se merkittävä etu, että turvakaapin oven saa irrotettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

TURVAKAAPPI KOODILUKOLLA SC-S1-190S

Turvakaappi koodilukolla M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva turvakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää turvakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock turvakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock turvakaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

SC-S1-190S turvakaappi lukittavalla lokerolla

Turvakaapin lukittava lokero Tilauksen yhteydessä on turvakaappiin mahdollista valita lukittava sisälokero, joka asennetaan turvakaappiin Seifuvan tehtaalla. Lukollinen lokero on kätevä paikka säilyttää yrityksen asiakirjoja ja arvopapereita kun turvakaapilla on useita käyttäjiä.

Kassakaappi tehdas seifuvan S1 vaatimukset täyttävän turvakaapin RAL värimallit

SC S1 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

S1 MURTOTURVALUOKITELLUN TURVAKAAPIN SC-S1-190S MITAT

 • Ulkokorkeus: 190.0 cm
 • Ulkoleveys: 85.0 cm
 • Ulkosyvyys: 45.0 cm
 • Tilavuus: 698 litraa
 • Paino: 275 Kg
 • Luokitus: EN 15540 class S1
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: 10 vuotta
 • Lisätiedot: Järeä teräsrakenne ja S1 murtosuoja
Turvakaappi 190S. Teräksinen S1 murtoturvaluokiteltu iso turvakaappi 190S toimitetaan tehtaalta suoraan toimitusositteeseen noin neljän viikon toimitusajalla.
 • JaaFacebookissa
 • Twiittaa
 • Linkedin
 • Email
Hinta: 1170 alv 0%
Tuotenumero: TS190S
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)
(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)
(+70€)


(+328€)


(+120€)

6 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle turvakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi turvakaappi

Lataa turvakaappi PDF esite
Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK