Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi Seifuva SB-0-80S harmaa 155 litraa kassakaapin hinta 634€

Kassakaappi SB-0-80S on kätevä 155 litran kassakaappi työpaikalle. Vakiovarusteina ovat säädettävä välihylly ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Kassakaapissa on hyvä Euro-0 murtoturvaluokitus ja nyt myös edullinen hinta. Takuu 10 vuotta.

Seifuva kassakaappi 80S on monipuolinen kassakaappi yrityskäyttöön

Kassakaappi Seifuva SB 80S on valmistettu järeästä monikerroksisesta teräksestä ja se antaa hyvän suojan monenlaisessa käytössä. Euro-0 kassakaapissa voi säilyttää asiakirjoja, rahaa, arvoesineitä, koruja, avaimia, laitteita, jne. Kassakaappien suorat toimitukset tehtaalta tapahtuvat noin kerran kuukaudessa. Jokainen kaappi toimitetaan tilaajan haluamin tarvikkein ja värein tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen.

Kassakaappi SB-0-80S lukko vaihtoehdot

SB-0-80S kassakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto kassakaappi kaksoislukituksella, jolloin kassakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin kassakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

Euro kassakaappi SB-0-80S avainlukko ja kahva

Kassakaappi SB-0-80S vds murtoturvaluokiteltu avainlukko on kestävä lukko kassakaappiin Seifuva 80S kassakaappi toimitetaan vakiona Witkopp avainlukolla, joka on Vds class 1 murtoturvaluokiteltu. Tämä kassakaappilukko on yksi luotettavimmista niin murtoturvallisuudessa, kuin toimivuudessakin. Järeä kolmihaarainen teräksinen kahva on toimiva ja kestävä.

Seifuva Kassakaappi 80S koodilukko eli näppäinlukko

Kassakaappi SB-0-80S koodilukko on hyvä ja kätevä kassakaapin numerolukko M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva kassakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää kassakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock kassakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock kassakaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

Seifuva kassakaapissa on loppuun asti ajateltu rakenne

Kassakaappi SB-0-80S terässalpa 80S on tilava ja turvallinen kassakaappi toimistoon Kassakaappinetin 80S kaappiin sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Kassakaappinetistä löytyy monta eri kokoa erittäin turvallisia kassakaappeja.

Kassakaappi SB-0-80S säädettävät hyllyt

Kassakaappi SB-0-80S säädettävä hylly, kassakaapissa on myös euro 0 murtoturvaluokitus SB ryhmän kassakaapeissa on viiden sentin välein säädettävät hyllyt, tämä tehostaa kaapin säilytystilan käyttöä. Hyllynkannakkeet lukitsevat hyllyn paikoilleen, joten se ei tavaroita otettaessa liu'u ulos. Jos hyllytilaa tarvitaan lisää, niin lisähyllyn voi tilata kaapin mukana. Seifuvan SB-0-80S kassakaapissa on se merkittävä etu, että kassakaapin oven saa irrottettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

Kassakaappi 80S oven teräksiset turvasalvat ja sertifikaatti

Kassakaappi SB-0-80S oven terässalvat S80 on teräksinen kestävä kassakaappi kotitoimistoon Tämä 80S kassakaappi on sertifioitu Euro-0 murtoturvaluokkaan EN 1143-1 luokituksella. Runko on paksua ja monikerroksisista terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat sekä asiakirjat turvassa. Aidon ja turvallisen kassakaapin erottaa halpis "kassakaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva kassakaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.

Seifuva kassakaappi on luotettava valmistaja made in eu

Kassakaappi SB-0-80S logo Seifuva on luotettava Eurooppalainen kassakaappi valmistaja Seifuva on Liettualainen kasakaappivalmistaja, jonka tuotteet tunnetan EU:ssa ja Venäjällä. Tehdasta laajennetaan parhaillaan, että tuotantokapasiteettia saadaan lisättyä. Seifuuvan vahvuuksia ovat korkea laatu ja edullinen hinta, siksi sen suosio kasvaa koko ajan. Seifuvalla on myös korkeat paloturva- ja murtoturvaluokitukset, joten kaapin käyttäjä saa parhaan mahdollisen turvan.SB-0-80S kassakaappi lukittavalla lokerolla

Kassakaapin lukittava lokero Tilauksen yhteydessä on kassakaappiin mahdollista valita lukittava sisälokero, joka asennetaan kassakaappiin Seifuvan tehtaalla. Lukollinen lokero on kätevä paikka säilyttää yrityksen asiakirjoja ja arvopapereita kun kassakaapilla on useita käyttäjiä.

Seifuva kassakaappi tehtaan Euro 0 kassakaappien RAL värimallit

SB 0 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Euro-0 Kassakaappi Seifuva SB-0-80S mitat

 • Ulkokorkeus: 80.0 cm
 • Ulkoleveys: 60.0 cm
 • Ulkosyvyys: 45.0 cm
 • Sisäkorkeus: 75.0 cm
 • Sisäleveys: 56.0 cm
 • Sisäsyvyys: 37.0 cm
 • Tilavuus: 155 litraa
 • Paino: 120 Kg
 • Luokitus: SS-EN 1143-1-0-class
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: 10 vuotta
Kassakaappi SB-0-80S. Kassakaappi Seifuva 80S toimitetaan tilaajalle reilun neljän viikon toimitusajalla.
 • JaaFacebookissa
 • Twiittaa
 • Linkedin
 • Email
Hinta: 634 alv 0%
Tuotenumero: K080S
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)
(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)


(+30€)


(+120€)

18 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite
Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK