Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi SB-0-49S Seifuva 45 litraa kassakaapin hinta 538€

Kassakaappi SB-0-49S on kätevä 45 litran kassakaappi toimistoon. Vakiovarusteina ovat säädettävä välihylly ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Kassakaapissa on hyvä Euro-0 murtoturvaluokitus ja nyt myös edullinen hinta. Takuu 10 vuotta.

Seifuva kassakaappi 49S on monipuolinen kassakaappi toimistokäyttöön

Kassakaappi Seifuva SB 49S on valmistettu järeästä monikerroksisesta teräksestä ja se antaa hyvän suojan monenlaisessa käytössä. Euro-0 kassakaapissa voi säilyttää asiakirjoja, rahaa, arvoesineitä, koruja, avaimia, laitteita, jne. Kassakaappien suorat toimitukset tehtaalta tapahtuvat kerran kuukaudessa. Jokainen kaappi toimitetaan tilaajan haluamin tarvikkein ja värein tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen.

Kassakaappi SB-0-49S avainlukko ja kahva

Kassakaappi SB-0-49S avainlukko ja avain murtoturvaluokiteltu hyvä pieni kassakaappi kotiin tai toimistoon Seifuva 49S kassakaappi toimitetaan vakiona Witkopp avainlukolla, joka on Vds class 1 murtoturvaluokiteltu. Tämä kassakaappilukko on yksi luotettavimmista niin murtoturvallisuudessa, kuin toimivuudessakin. Järeä kolmihaarainen teräksinen kahva on toimiva ja kestävä.

Kassakaappi 49S koodilukko eli näppäinlukko

Kassakaappi SB-0-49S terässalpa lähikuva. 49S on hyvä pieni digitaalinen kassakaappi koodilukolla eli numerolukolla varusteltuna kotiin ja toimistoon M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva kassakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää kassakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Koodilukko on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock kassakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock kassakaapin koodilukko toimii 9 voltin ns. neppariparistolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

Seifuva kassakaapissa on loppuun asti ajateltu rakenne

Kassakaappi SB-0-49S terässalpa 49S koodilukolla on digitaalinen pieni kassakaappi Kassakaappinetin 49S kaappiin sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Kassakaappinetistä löytyy monta eri kokoa erittäin turvallisia kassakaappeja.

Kassakaappi SB-0-49S säädettävät hyllyt

Kassakaappi SB-0-49S säädettävä hylly euro 0 luokiteltu kassakaappi edulliseen hintaan verkkokaupasta SB ryhmän kassakaapeissa on viiden sentin välein säädettävät hyllyt, tämä tehostaa kaapin säilytystilan käyttöä. Hyllynkannakkeet lukitsevat hyllyn paikoilleen, joten se ei tavaroita otettaessa liu'u ulos. Jos hyllytilaa tarvitaan lisää, niin lisähyllyn voi tilata kaapin mukana.

Kassakaappi 49S oven teräksiset turvasalvat ja sertifikaatti

Kassakaappi SB-0-49S oven salvat ovat terästä 49S kassakaappi on verkkokaupasta tilattuna halpa kassakaappi kotiin Tämä 49S kassakaappi on sertifioitu Euro-0 murtoturvaluokkaan EN 1143 luokituksella. Runko on paksua ja monikerroksisista terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat sekä asiakirjat turvassa. Aidon ja turvallisen kassakaapin erottaa halpis "kassakaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva kassakaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.


Kassakaappi tehtaan seifuvan euro 0 luokitellun kassakaapin RAL värimallit

SB 0 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Seifuva 49S kassakaapin mitat

 • Ulkokorkeus: 49.0 cm
 • Ulkoleveys: 49.0 cm
 • Ulkosyvyys: 45.0 cm
 • Sisäkorkeus: 44.0 cm
 • Sisäleveys: 32.0 cm
 • Sisäsyvyys: 32.0 cm
 • Tilavuus: 45 litraa
 • Paino: 70 Kg
 • Luokitus: EN 1143-1-0-class
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: 10 vuotta
Kassakaappi SB-0-49S. Kassakaappi 49S toimitetaan perille reilun kuukauden toimitusajalla.
Hinta: 538 alv 0%
Tuotenumero: K049S
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)
(+50€)


(+34€)
(+155€)


(+37€)

17 ääntä

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä