Kassakaappiryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata kassakaapit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kassakaappi Seifuva SB-0-100SD 245 litraa kassakaapin hinta 945€

Kassakaappi SB-0-100SD on 245 litran kassakaappi työpaikalle. Vakiovarusteina ovat säädettävä välihylly ja avainlukko, mutta oveen voi valita myös koodilukon. Kassakaapissa on hyvä Euro-0 murtoturvaluokitus ja nyt myös edullinen hinta. Valitse oikealta, haluatko kaapin avainlukolla vai koodilukolla. Takuu 10 vuotta.

Kassakaappi SB-0-100SD lukko vaihtoehdot

SB-0-100SD kassakaappiin on tilauksen yhteydessä valittavissa avainlukko tai koodilukko sekä vaihtoehto kassakaappi kaksoislukituksella, jolloin kassakaappiin asennetaan molemmat sekä avainlukko että koodilukko, tällöin kassakaapin avaamiseen tarvitaan sekä avain että koodi.

Seifuva kassakaappi 100SD on hyvä kassakaappi yrityskäyttöön

Kassakaappi SB-0-100SD on hyvä ja tilava kassakaappi Kassakaappi Seifuva 100SD on valmistettu järeästä monikerroksisesta teräksestä ja se antaa hyvän suojan monenlaisessa käytössä. Euro-0 kassakaapissa voi säilyttää asiakirjoja, rahaa, arvoesineitä, koruja, avaimia, laitteita, jne. Kassakaappien suorat toimitukset tehtaalta tapahtuvat noin kerran kuukaudessa. Jokainen kaappi toimitetaan tilaajan haluamin tarvikkein ja värein tehtaalta suoraan toimitusosoitteeseen. Ruksaa toimitussisältö oikealta.

Seifuva Kassakaappi koodilukolla

Kassakaappi koodilukolla SB-0-100SD euro-0 luokiteltu kassakaappi edullisesti M-lock kassakaapin koodilukko on valittavissa tähän Seifuva kassakaappiin tilauksen yhteydessä. M-lock koodilukko ylittää kassakaappien murtoturvavaatimukset, joten näppäinlukko on turvallinen valinta. Kassakaappi koodilukolla on käytössä kätevä, siihen voi vaihtaa tunnuksen esim. työpaikan henkilöstön vaihtuessa. M-lock kassakaapin koodilukolla voi olla yhteensä kaksi käyttäjää, joista pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa toisen. Lisätessään toisen käyttäjän pääkäyttäjä antaa tälle samalla uniikin koodin, jonka toinen käyttäjä voi muuttaa haluamakseen. M-lock kassakaapin koodilukko toimii 9 voltin paristolla, jonka käyttöikä normaalikäytössä on vuosia. Paristo vaihdetaan ulkopuolelta ja aiemmin tallennettu avauskoodi pysyy muistissa pariston vaihdon aikana. Kromatusta kahvasta ovi avautuu kevyesti.

Euro kassakaappi SB-0-100SD avainlukko ja kahva

SB-0-100SD Kassakaappi avainlukolla yrityksille edullisesti kassakaappi-netti verkkokaupasta Seifuva 100SD kassakaappi toimitetaan vakiona Witkopp avainlukolla, joka on Vds class 1 murtoturvaluokiteltu. Tämä kassakaappilukko on yksi luotettavimmista niin murtoturvallisuudessa, kuin toimivuudessakin. Järeä kolmihaarainen teräksinen kahva on toimiva ja kestävä.

Kassakaappi koodilukolla SB-0-100SD säädettävät hyllyt

Kassakaappi koodilukolla SB-0-100SD kassakaapin hyllyt ovat terästä 100SD on hyvä EURO-0 luokiteltu kassakaappi SB ryhmän kassakaapeissa on viiden sentin välein säädettävät hyllyt, tämä tehostaa kaapin säilytystilan käyttöä. Hyllynkannakkeet lukitsevat hyllyn paikoilleen, joten se ei tavaroita otettaessa liu'u ulos. Jos hyllytilaa tarvitaan lisää, niin lisähyllyn voi tilata kaapin mukana. Käytön mukaan sisustettava kassakaappi koodilukolla on käytännöllinen ja turvallinen ratkaisu. Seifuvan SB-0-100SD kassakaapissa on se merkittävä etu, että kassakaapin oven saa irrottettua kaapin sisälle siirron ajaksi. Tällöin kaapin paino pienenee noin kolmanneksella.

Kassakaappi 100SD oven teräksiset turvasalvat ja sertifikaatti

Kassakaappi koodilukolla SB-0-100SD oven salvat ovat terästä Tämä 100SD kassakaappi on sertifioitu Euro-0 murtoturvaluokkaan EN 1143-1 luokituksella. Runko on paksua ja monikerroksisista terästä ja ovessa nerokkaita turvaratkaisuja murtoyrityksiä vastaan. Oven turvasalvat ovat järeää terästä ja pitävät arvotavarat sekä asiakirjat turvassa. Aidon ja turvallisen kassakaapin erottaa halpis "kassakaapeista" siitä, että sillä on puolueettoman luotettavan luokittajan myöntämä murtoturva-sertifikaatti. Jokaisessa Seifuva kassakaapissa on murtoturvallisuudesta virallinen sertifikaatti.

Seifuva kassakaapissa on loppuun asti ajateltu rakenne

SB-0-100SD kassakaapin terässalpa. Teräksinen S100 kassakaappi on hyvä kassakaappi niin kotiin kuin toimistoonkin Kassakaappinetin 100SD kaappiin sisältyy monta turvallisuutta lisäävää yksityiskohtaa. Eräs tärkeä rakenneoivallus on oven saranapuolen takaa lukitseminen runkoon. Ovessa on profiloitu terässalpa, joka on koko oven korkuinen. Kun ovi suljetaan, se painuu hahloon. Rakenne estää oven avautumisen sitä sisään lyötäessä, tai ulos vedettäessä. Kassakaappinetistä löytyy monta eri kokoa erittäin turvallisia kassakaappeja.Seifuva kassakaappi tehtaan Euro 0 kassakaappien RAL värimallit

SB 0 Series Certificate [PDF]
Wittkopp 2648 Certificate [PDF]
Mauer avainlukko Certificate [PDF]
M-lock Certificate [PDF]

Seifuva Kassakaappi SB-0-100SD 245 litraa mitat

 • Ulkokorkeus: 100.0 cm
 • Ulkoleveys: 60.0 cm
 • Ulkosyvyys: 54.0 cm
 • Sisäkorkeus: 95.0 cm
 • Sisäleveys: 56.0 cm
 • Sisäsyvyys: 46.0 cm
 • Tilavuus: 245 litraa
 • Paino: 155 Kg
 • Luokitus: EN 1143-1-0-class
 • Lukko: Wittkopp 2648 tai M-lock
 • Takuu: Kassakaappi koodilukolla Takuu 10 vuotta
Kassakaappi SB-0-100SD. Seifuva kassakaappi koodilukolla 100SD toimitetaan perille reilun kuukauden toimitusajalla.
Hinta: 945 alv 0%
Tuotenumero: K0100SD
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+50€)


(+34€)
(+155€)
(+320€)


(+37€)
(+70€)

1 ääni

Kehitämme kassakaappivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kassakaappi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kassakaappi

Lataa kassakaappi PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia kassakaappeja paloturvakaappeja ja avainkaappeja

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä